Artikel top billede

Streaming: Vildt populær dusørjæger vender tilbage

Med The Book of Boba Fett får den rustnings- og raketudstyrede dusørjæger fra Star Wars-universet endelig sin helt egen serie, og den spritnye trailer ser lovende ud.

I Star Wars-universet løber de mest snakkesalige karakterer en udpræget risiko for at blive upopulære blandt fans.

Tag bare svært irriterende Jar Jar Binks eller den unge og lettere anstrengende Anakin Skywalker. Sidstnævnte tog heldigvis siden sort maske på, lærte at styre mundtøjet og fandt tryghed i Kraftens mørke side.

Tavshed er guld, og det mest udtalte eksempel er nok den rustningsklædte og raketudstyrede dusørjæger Boba Fett.

Han fik knap lov at sige et kvæk, før han blev slugt af den glubske Sarlacc. Men allerede tidligt blev Fett vanvittigt populær i fanuniverset.

Siden viste det sig, at han – til overraskelse for de færreste med sans for merchandiseøkonomi – faktisk slet ikke var spor død alligevel, men havde kæmpet sig ud af Sarlacc’en og siden fik et helt nyt liv i bøger og tegneserier.

Men i de senere år er der virkeligt blevet sat ekstra damp under Fett-kedelen.

Dels er den fremragende serie The Mandalorian kommet til. Her kæmper en dusørjæger med lignende rustning sig fra den ene livsfare til den næste, og Boba Fett har selv en lille gæsteoptræden. Nen nu får han altså sin helt egen serie med titlen The Book of Boba Fett.

The Book of Boba Fett får premiere på Disney+ den 29. december og følger Fett og dusørjægeren Fennec Shand – der også kendt fra The Mandalorian – i deres forsøg på at udfylde magttomrummet efter den afdøde gangstersnegl Jabba the Hutt.

Ellers har Disney som vanligt været ret hemmelighedsfuld omkring handlingen, så den må man vente til sidst på året med at blive klogere på. Indtil da kan man se den trailer, der netop et frigivet. Det ser lovende ud.

Titel: The Book of Boba Fett / Får premiere på Disney+ 29. december
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere