BREAKING:Han er Danmarks bedste it-sikkerhedsansvarlige: Sune Aggergaard Mortensen er Årets CISO 2022

Artikel top billede

Streaming: Vildt populær dusørjæger vender tilbage

Med The Book of Boba Fett får den rustnings- og raketudstyrede dusørjæger fra Star Wars-universet endelig sin helt egen serie, og den spritnye trailer ser lovende ud.

I Star Wars-universet løber de mest snakkesalige karakterer en udpræget risiko for at blive upopulære blandt fans.

Tag bare svært irriterende Jar Jar Binks eller den unge og lettere anstrengende Anakin Skywalker. Sidstnævnte tog heldigvis siden sort maske på, lærte at styre mundtøjet og fandt tryghed i Kraftens mørke side.

Tavshed er guld, og det mest udtalte eksempel er nok den rustningsklædte og raketudstyrede dusørjæger Boba Fett.

Han fik knap lov at sige et kvæk, før han blev slugt af den glubske Sarlacc. Men allerede tidligt blev Fett vanvittigt populær i fanuniverset.

Siden viste det sig, at han – til overraskelse for de færreste med sans for merchandiseøkonomi – faktisk slet ikke var spor død alligevel, men havde kæmpet sig ud af Sarlacc’en og siden fik et helt nyt liv i bøger og tegneserier.

Men i de senere år er der virkeligt blevet sat ekstra damp under Fett-kedelen.

Dels er den fremragende serie The Mandalorian kommet til. Her kæmper en dusørjæger med lignende rustning sig fra den ene livsfare til den næste, og Boba Fett har selv en lille gæsteoptræden. Nen nu får han altså sin helt egen serie med titlen The Book of Boba Fett.

The Book of Boba Fett får premiere på Disney+ den 29. december og følger Fett og dusørjægeren Fennec Shand – der også kendt fra The Mandalorian – i deres forsøg på at udfylde magttomrummet efter den afdøde gangstersnegl Jabba the Hutt.

Ellers har Disney som vanligt været ret hemmelighedsfuld omkring handlingen, så den må man vente til sidst på året med at blive klogere på. Indtil da kan man se den trailer, der netop et frigivet. Det ser lovende ud.

Titel: The Book of Boba Fett / Får premiere på Disney+ 29. december
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


Fremtidens ERP – træf de rigtige strategiske valg

Automatisering, fuld udnyttelse data og muligheden for at knytte leverandører og kunder endnu tættere til virksomheden, og kravene til et moderne forretnings- eller ERP-system er mange. Vær med når vi sætter fremtiden ERP på dagsordnen og diskuterer nogle af de vigtigste og mest relevante spørgsmål om ERP.

13. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital