Artikel top billede

(Foto: PR-Foto)

Facebooks moderselskab Meta indgår kæmpe cloud-aftale med AWS

En langsigtet og strategisk cloud-aftale er indgået mellem Meta og Amazon Web Services.

De to giganter, Facebooks moderselskab Meta og Amazon Web Services (AWS) har indgået en af de helt store strategiske aftaler.

Med aftalen vil Meta fremadrettet gøre brug af AWS' tjenester og globale infrastruktur til skalering af forskning, udvikling, facilitering af tredjepartssamarbejder og til at øge effektiviteten i virksomheden.

Det oplyser AWS i en meddelelse.

Meta og AWS har i løbet af de seneste fem år udvidet deres samarbejde. Den nye aftale omhandler yderligere indkøb af AWS-compute, -storage, -databaser og -sikkerhedstjenester, lyder det.

Meta oplyser, at dets AWS-landskab i fremtiden vil være et centralt fundament til at understøtte opkøb af virksomheder, hvis it allerede er drevet af AWS.

Endelig betoner selskaberne, at aftalen vil accelerere Meta's AI-enheds forskning og udvikling i kunstig intelligens.

Blandt andet vil Meta og AWS i fællesskab hjælpe virksomheder med at bruge PyTorch (open source machine learning framework) på AWS til at bringe deep learning-modeller fra forskningen og ud i produktion hurtigere og nemmere.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere