Artikel top billede

(Foto: Unsplash)

Her er 10 spændende it-sikkerheds-job, som du kan søge allerede i dag

Vi har fundet et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Rigspolitiet, Banedanmark og ATP. Søg dem lige her.

I denne uge har vi fokus på sikkerhed. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Rigspolitiet, Banedanmark og ATP.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

FLC Danmark søger it-kollega med sort bælte i drift og over­våg­ning, Aarhus

Er du vores nye kollega, som med et falkeblik på overvågningen sikrer proaktiv aktion, har du sort bælte i løsning af fejl, og er du blandt de ”it-nørder”, som mener at alt altid skal holdes opdateret... Så er du vores nye holdspiller.

Hvad handler jobbet om – og hvad med faglig udvikling?

Du indgår i og kan styrke ”Drift- og Leverance” holdet, som i dag har 6 spillere på holdet. Spillerne på dette hold er afgørende for, at vi kan ”vinde alle kampe”, så vores kunder kan være effektive og føle sig trygge i hverdagen.

Du vil få opgaver og ansvar, som sikrer en stabil drift af de løsninger, som vores kunder er afhængige af hver dag.

Hvis du ønsker at udvikle dig fagligt, så vil der være mulighed herfor. Det er vores opfattelse, at udvikler vi os ikke, så går vi i stå.

Læs hele annoncen her.

Rigspolitiet søger it-sik­ker­heds­spe­ci­a­li­ster til Rigs­po­li­tiets Net­værks­sek­tion, Hvidovre

Kan du navigere i et komplekst it-sikkerhedssetup, og vil du arbejde med unikke teknologier, som kun Rigspolitiet benytter?

Vi arbejder hver dag for at sikre stabil og sikker drift af politiets netværk og sikkerhedsløsninger. En kompleks opgave, som stiller høje krav til vores systemer, teknologier, it-sikkerhedssetup og kompetencer. Store strategiske projekter venter forude, og vi skal netop til at foretage en større LCM-udskiftning.

Vi tilbyder en central rolle i Netværkssektionen, som er en del af politiets Koncern IT.

Sektionen er inddelt i flere teams, hvor dit team har det primære ansvar er at vedligeholde det centrale sikkerhedskompleks, herunder integration til eksisterende systemer samt implementering af nye systemer.

Der er højt til loftet, og har du en god ide, er der rig mulighed for at forfølge den.

Vi gør en dyd ud af at udvise fleksibilitet og ansvarlighed i vores arbejde og stræber altid efter de bedste løsninger. Det stiller krav til, at vi arbejder struktureret og evner at prioritere vores arbejdsopgaver skarpt.

Læs hele annoncen her.

Banedanmark søger risk spe­ci­a­list til sam­fund­skri­tisk in­fra­struk­tur, København

Har du interesse for sikkerhed, risikostyring og compliance, og brænder du for at holde Danmarks samfundskritiske infrastruktur passende sikker, så er det dig, vi søger som risk specialist til cyber- og informationssikkerhedssektionen.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling som Risk Specialist i vores nyetablerede sektion for cyber- og informationssikkerhed.

Banedanmark arbejder målrettet med it- og informationssikkerhed og du skal, sammen med dine kommende kollegaer i sektionen for cyber- og informationssikkerhed, vejlede ledelse og medarbejdere om risikostyring og -håndtering i det digitale Banedanmark.

Banedanmark har et stærkt strategisk fokus på løbende at tilpasse informationssikkerheden overfor aktuelle risici og trusler.

Du forventes derfor at være med til at foretage risikovurderinger, konsekvensanalyser og evaluere trusselsbilledet i forhold til Banedanmarks øvrige forretning, samfundskritiske processer, systemer og infrastruktur.

Læs hele annoncen her.

INWIDO Denmark søger it-sy­stemad­mi­ni­stra­tor, Nykøbing Mors

It-systemadministrator som er klar til vores it-rejse i Inwido Danmark.

Vores it-team har startet en ny rejse, hvor it-systemer og infrastrukturen skal moderniseres og flyttes mod skyen.

Vil du med på rejsen, og kan du se dig selv som en central person, der kan hjælpe med at løfte it til et højere niveau, så har vi en ekstra plads på turen.

It-afdelingen består i dag af otte medarbejdere, hvis primære opgaver er, at udvikle og drifte fælles infrastruktur og it-systemer i Danmark.

Afdelingen er en del af vores shared service tilbud til vores danske virksomheder i Inwido. Igennem opkøb er Inwido vokset betragteligt, og der er igangsat en større opgave med at standardisere og modernisere den nuværende it-platform.

Som systemadministrator bliver du en del af et team på fire personer, som er ansvarlige for drift og udvikling af bl.a. netværk, sikkerhed, datacenter, klienter, cloud services (primært Azure) mv. Du vil hurtig få ansvaret for udvalgte infrastruktur områder og skal sætte den rigtige udviklingsretning for disse.

Læs hele annoncen her.

ATP søger access manager til it, Allerød

Har du erfaring med brugeradministration? Og vil du være med til at opretholde it-sikkerheden i en koncern, der står bag nogle af landets vigtigste digitale systemer?

Så er du den access manager, vi søger til IT Security – en del af ATP’s it-organisation.

Ambitionsniveauet for rettighedsstyring er højt i ATP, og sikkerhedsaktiviteter har opbakning og bevågenhed helt op på bestyrelsesniveau.

Som Access Manager bidrager du til, at det høje niveau fastholdes og konstant bliver optimeret.

I IT Security er vi på udkig efter en ny kollega, som kender til vigtigheden i at have styr på adgange og rettigheder og forstår de mange aspekter af informationssikkerhed.

Dig, som i samarbejdet med teamet sikrer struktur og bevarer overblikket i en omskiftelig hverdag. Dig, der bider dig fast og sikrer opretholdelse af effektive processer og it-kontroller, der bidrager til at fastholde et højt sikkerhedsniveau, som er påkrævet i ATP.

Læs hele annoncen her.

Orange Cyberdefense Denmark søger Danmarks bedste bid- og con­tra­ct­ma­na­ger, Brøndby eller Aarhus

Vi mangler en bid- og contractmanager, til vores kontor i Brøndby eller Århus, som er vild med udbud, kontrakter, struktur, projektstyring og it-sikkerhed. Som bid- og contract Manager har du ansvaret for Orange Cyberdefense Denmarks kommercielle aftaler og skal sikre at vores aftaler er juridisk holdbare.

Du rapporterer til vores Salgsdirektør og arbejder sammen med kollegaer indenfor både salg, presale, Service Delivery Managers, DPO mfl.

Vores kunder består hovedsageligt af myndigheder og internationale virksomheder, som har meget høje krav til it-sikkerhed.

Vi er vores kunders trusted advisorere og vi går en ekstra meter hver dag for vores kunder og for vores kollegaer - for så får både vi og vores kunder succes!

Vi forestiller os, at du har arbejdet i en lignende rolle i et internationalt miljø i mindst fem år.

Du er måske uddannet indenfor jura eller udbud eller har opnået tilsvarende viden på anden vis.

Læs hele annoncen her.

Jyske Bank søger it-sik­ker­heds­spe­ci­a­li­ster med talent for ri­si­kosty­ring og beredskab, Silkeborg

Vil du være med til at tage it-sikkerhed til det næste niveau? Vil du være på en arbejdsplads, hvor vi sætter din personlige og faglige udvikling i højsædet?

Hvor respekt og læring går begge veje uagtet faglig baggrund, kulturel baggrund, erfaring eller køn.

Udgangspunktet for at lave sikkerhed i Jyske bank er, at sikkerhed udøves ude i organisationen og ikke i excelark og støvede ringbind.

Vi har brug for tilførslen af nyt talent til at støtte dette. it-sikkerhed er en uafhængig '1st Line of Defence enhed' med direktions- og betyrelsesmandat til at håndhæve sikkerhedsniveauet i koncernen.

Du er med til at afdække det reelle risikobillede og trusselslandskab for koncernen. Du bruger data, hændelser og viden om systemernes sande tilstand som grundlag for risikostyringen.

Du skal bidrage til at identificere de processer, systemer og foranstaltninger, hvor risici er størst, så vi kan sætte hurtigt og effektivt ind, inden skaden sker. Ligeledes skal du bidrage til at være fremadsynet, så vi parallelt udvikler og tester vores beredskab.

Læs hele annoncen her.

CBS søger chief in­for­ma­tion security officer (CISO), København

Chief Information Security Officer til styrkelse af informationssikkerhedsarbejdet, hæve modenheden og reducere de trusler som CBS står overfor.

CBS styrker håndteringen af cybersikkerheden ved flere forskellige tiltag og initiativer. Der er fokus på at hæve sikkerhedsniveauet indenfor rammeværket CIS-20 ligesom der i 2021 og frem er bevilliget ekstra ressourcer og stillinger til området for at sikre CBS bedre og hurtigere end hidtil.

Derfor har vi defineret en ny og udvidet CISO-rolle til at indgå i og bidrage til denne udvikling.

Ud over at rollen skal håndtere de traditionelle områder som teknisk sikkerhed, hændelser, revision og compliance er det også vigtigt at rollen varetager og udvikler området vedrørende dialog og udvikling af større forståelse og modenhed indenfor sikkerhedsområdet både i it og resten af CBS.

Informationssikkerhed på CBS styres efter ISO2700x-rammeværket og vi benytter CIS CSC som det operationelle rammeværk.

Dertil har CBS et velfungerende Informationssikkerhedsudvalg som beslutter rammer og retning på det overordnede niveau.

Læs hele annoncen her.

Region Sjælland søger it-sik­ker­heds­kon­su­lent, Ringsted

Har du lyst til at gøre en forskel på it-sundhedsområdet? Vil du være med til at sikre at regionens medarbejdere kan give patienterne den bedst mulige hjælp og samtidig passe godt på deres data? Så er du måske vores nye kollega.

Inden for sundheds-it er der et stadigt større fokus på digitalisering af arbejdsgange og øget it-mæssig systemunderstøttelse.

Samtidig er trusselsniveauet mod it-systemer generelt stigende, og det er derfor vigtigere end nogensinde at have stor fokus på it-sikkerhed.

Vi søger en kollega til vores Security Operations Center (SOC).

Du skal have interesse for teknisk it-sikkerhed i en større organisation, hvor der altid er fokus på sikker håndtering af it-systemer og it-infrastruktur og dermed både medarbejder- og patientsikkerhed.

Læs hele annoncen her.

Orange Cyberdefense Denmark søger Danmarks bedste it-security con­sul­tant, København eller Aarhus

Som Security Consultant hos os, er det dit job at være pålidelig, opfølgende, udførende, proaktiv, troværdig og besidde en høj generel it-sikkerhedsviden.

Du kan både håndtere større og mindre projekter, komplekse incidents, større og mindre changes og vejlede vores kunder med hensyn til best practice så de får succes og ro til at gøre deres arbejde.

Vi betragtes som de førende eksperter på de områder, hvor vi er aktive, så kunderne kommer til os, når de sidder fast med komplekse problemer eller har store it-sikkerheds projekter.

Dette kræver, at vi altid holder os på toppen med de nyeste teknologi- og markedstendenser og også deltager aktivt og deler vores erfaringer.

Vores kunder består hovedsageligt af myndigheder og internationale virksomheder, som har meget høje krav til it-sikkerhed. Vi er vores kunders trusted advisorere og vi går en ekstra meter hver dag for vores kunder og for vores kollegaer - for så får både vi og vores kunder succes!

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante