Microsofts Navision-topchef forlader posten

<B STYLE="color:#C8000A;font-size:12px"> Opdateret:</b> Rene Stockner forlader stillingen som global produktchef for Microsoft Business Solutions Navision-system. Istedet skal han være administrerende direktør for danske Giritech. Med hans exit er der kun to tilbage af den oprindelige Navision-direktion på fem.

Endnu en af de gamle Navision-topchefer forlader Microsoft.

Denne gang er det René Stockner, der er globalt produktansvarlig for Navision-systemet. Dermed er der kun to personer tilbage af den oprindelige Navision-direktion på fem personer.

René Stockner forlader Microsoft Business Solutions for at blive administrerende direktør for purunge danske Giritech, der udvikler sikkerhedsteknologi.

Giritech, der netop i færd med at få patententeret sin teknologi i USA, beskriver selv sikkerhedsteknologien som et godt alternativ til VPN (Virtual Private Network), sikkerheds-token?s og andre veletablerede løsninger på området.

At gøre en forskel
Giritech har Vækstfonden og Nordic Venture Partners i ryggen.

Som forklaring på skiftet fra et af verdens rigeste selskaber til et lille firma, der endnu er afhængig af venturepenge, nævner René Stockner de tanker, der opstod i kølvandet af Microsofts opkøb af Navision.

? I en sådan situation vil man nok altid tænke sin situation igennem en ekstra gang. Hvad er ens stærke sider, hvad er ens svage? Hvad har igennem årene givet de største arbejdsmæssige glæder? Hvor ønsker man at være om fem ti år, siger René Stockner og fortsætter:

? Det skal være sjovt at gå på arbejde, og man skal føle, at man bidrager væsentligt.

Blandt de rigtig gode perioder fremhæver René Stockner tiden, hvor han stod i spidsen for at etablere Navision på det amerikanske marked - hvor der var brug for entreprenørånden.

Stockner, der er civilingeniør og har en ph.d. i databasesystemer, har fået en del tilbud, men ?de har ikke passet ind i den formel, jeg havde sat op?. Det blev først alvor, da Giritech henvendte sig. Ifølge Stockner er ledelsen professionel, produktet unikt, og kunderne entusiastiske.

Udbytte af salg
? Min entreprenørånd passer godt sammen med Giritech-teamet. Men at jeg vover springet hænger naturligvis også sammen med, at jeg fik lidt ud af Microsofts opkøb af Navision, så jeg står friere til at gøre, hvad jeg brænder for, siger René Stockner.

Han siger farvel efter 17 år på Navision-fronten, men han pointerer, at han stadig har fuld tiltro til produktet og til Microsofts planer for produktet.

Fra den tidligere Navision-direktion er nu kun udviklingsdirektøren og finansdirektøren tilbage. Preben Damgaard gik først, siden Jesper Balser og nu Stockner. Preben Damgaard er i øvrigt medlem af bestyrelsen for Giritech.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere