Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Dansk compliance-startup henter 33 millioner: "Løsningen er unik både i et dansk og internationalt perspektiv"

It-selskabet Complycloud, der står bag en automatisk compliance-løsning til virksomheder, har netop modtaget 33 millioner kroner i frisk kapital. Nu skal pengene bruges på en international skalering og en udvidelse af staben.

Det danske it-selskab Complycloud får en kapitalindsprøjtning på 33,5 millioner kroner.

Investeringen, der kommer fra Seed Capital, skal nu bruges på at skalere virksomheden uden for landets grænser, forfine teknologien og udvide medarbejderstaben, lyder det i en pressemeddelelse.

"Vi har oplevet stor interesse fra flere venturekapitalselskaber og er utrolig glade for, at vi får netop Seed Capital med i ejerkredsen. De har dyrebar indsigt i den rejse, vi står overfor, og de har gode værdier, som vi kan spejle os i," siger stifter og CEO, Martin Folke Vasehus, i meddelelsen.

Complycloud står bag en software, der hjælper virksomheder med at overskueliggøre komplekse lovkrav og samtidig administrere den administrative byrde, om det så skulle dreje sig om databeskyttelse, GDPR eller andet.

ComplyCloud der er stiftet i 2017 af Martin Folke Vasehus og Hans Peter Vith, omsatte for 7.5 millioner kroner i 2020 og beskæftiger 50 mennesker.

Selskabet oplyser, at der forventes at ramme omsætning på omkring 20 millioner kroner før periodisering i indeværende år.

"ComplyClouds løsning er unik både i et dansk og internationalt perspektiv. Den har et stort, globalt potentiale. Samtidig har Complycloud helt usædvanligt leveret trecifrede, årlige vækstrater baseret på organisk vækst, så vi ser i den grad frem til det videre arbejde", siger Peter Egehoved, partner i Seed Capital.