Artikel top billede

Det skal være et sundt miks mellem at vokse, men samtidig gøre det på en komfortabel måde, siger koncernchef Erik Bertman, som har haft jobbet i knap et år. Foto: Conscia

Conscias omsætning voksede med 20 procent i 2021, men der er minus på bunden

Infrastrukturspecialisten Conscia havde et godt 2021 på toplinjen men lander alligevel med 100 millioner i underskud.

Conscia kom ganske fint igennem 2021, viser det seneste koncernregnskab ifølge Børsen.

Omsætningen voksede med 20 procent til 2,75 milliarder kroner, og driftsresultatet før renter, skat, afskrivninger og amortisering - det såkaldte EBITDA - landede på 270 millioner kroner. Året før var resultatet på det punkt 225 millioner kroner.

Til gengæld blev resultatet på bunden et minus på 100 millioner kroner.

Netop omsætning og EBITDA er to nøgletal, den relativt nyansatte topchef Erik Bertman holder skarpt øje med, skriver Børsen.

“Der er to tal, som jeg holder øje med. Det er omsætning, men det er også meget vigtigt med driftsindtjeningen. Det skal være et sundt miks mellem at vokse, men samtidig gøre det på en komfortabel måde,” siger Erik Bertman, som har haft jobbet i knap et år.

Conscia Danmark har også fået ny topchef for nylig.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere


Roundtable: Vend dine it-strategiske valg med andre it-ledere

Kravene klare: Som digital leder skal du både have et stærkt bud på fremtidens digitale forretning og et fuldt overblik over hvordan du kommer derhen. Noget som blandt andet CIO og koncerndirektør hos Topdanmark Kasper Tjørntved Davidsen har slået fast over for Computerworld - og hvorfor Topdanmark nu både investerer i ny mainframe og satser stærkt på AI-løsninger.

30. maj 2024 | Læs mere