Artikel top billede

Det skal være et sundt miks mellem at vokse, men samtidig gøre det på en komfortabel måde, siger koncernchef Erik Bertman, som har haft jobbet i knap et år. Foto: Conscia

Conscias omsætning voksede med 20 procent i 2021, men der er minus på bunden

Infrastrukturspecialisten Conscia havde et godt 2021 på toplinjen men lander alligevel med 100 millioner i underskud.

Conscia kom ganske fint igennem 2021, viser det seneste koncernregnskab ifølge Børsen.

Omsætningen voksede med 20 procent til 2,75 milliarder kroner, og driftsresultatet før renter, skat, afskrivninger og amortisering - det såkaldte EBITDA - landede på 270 millioner kroner. Året før var resultatet på det punkt 225 millioner kroner.

Til gengæld blev resultatet på bunden et minus på 100 millioner kroner.

Netop omsætning og EBITDA er to nøgletal, den relativt nyansatte topchef Erik Bertman holder skarpt øje med, skriver Børsen.

“Der er to tal, som jeg holder øje med. Det er omsætning, men det er også meget vigtigt med driftsindtjeningen. Det skal være et sundt miks mellem at vokse, men samtidig gøre det på en komfortabel måde,” siger Erik Bertman, som har haft jobbet i knap et år.

Conscia Danmark har også fået ny topchef for nylig.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere