Artikel top billede

(Foto: Conscia/PR)

Ny Conscia-direktør skal sikre vækst på mere end 10 procent: "Jeg blev ansat i Conscia som medarbejder nummer 47, så jeg kender forretningen"

Interview: Conscia Danmarks nye administrerende direktør, 46-årigeMartin Høyer, blev ansat som Consica-medarbejder nummer 47 for otte år siden. Nu har han ansvaret for den danske del af milliard-koncernen og skal sikre en vækst på minimum 10 procent på både top- og bundlinje de kommende år.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se Martin Høyers plan og målsætninger som ny topchef for Conscia.
817
4:15 min
Efter otte år hos Conscia er Martin Høyer nu blevet udnævnt som direktør for den danske del af forretningen.

Kort før sommerferien annoncerede Conscia, at Mette Kaagaard stoppede som direktør for Conscia Danmark.

I stedet overgik posten til Martin Høyer, der indtil nu har været leverancedirektør i knap otte år.

"Jeg har været i it-branchen i 25 år og blev ansat i Conscia som medarbejder nummer 47. Så jeg kender forretningen og har arbejdet med startegi og medarbejdere i en hel del år, men det er nyt for mig også at få ansvaret for så stor en salgsorganisation. Men det er super spændende at kaste sig over," forklarer Martin Høyer til Computerworld.

[articlelink id="256673" layout="image" label="Læs også:" title=""]

Dermed er det også en ny dagligdag for den 46-årige direktør, der indtil nu har haft et mere snævert fokus på forretningen.

"Indtil nu har jeg mere sat den tekniske retning, men nu kommer jeg til at sætte retningen hele vejen rundt. Vi skal ikke have en ny retning, men det bliver nyt for mig at få ansvaret for den del," forklarer den nye direktør, der formelt fik jobbet i juni måned.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter