Artikel top billede

Ny Conscia-direktør skal sikre vækst på mere end 10 procent: "Jeg blev ansat i Conscia som medarbejder nummer 47, så jeg kender forretningen"

Interview: Conscia Danmarks nye administrerende direktør, 46-årigeMartin Høyer, blev ansat som Consica-medarbejder nummer 47 for otte år siden. Nu har han ansvaret for den danske del af milliard-koncernen og skal sikre en vækst på minimum 10 procent på både top- og bundlinje de kommende år.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se Martin Høyers plan og målsætninger som ny topchef for Conscia.
817
4:15 min
Efter otte år hos Conscia er Martin Høyer nu blevet udnævnt som direktør for den danske del af forretningen.

Kort før sommerferien annoncerede Conscia, at Mette Kaagaard stoppede som direktør for Conscia Danmark.

I stedet overgik posten til Martin Høyer, der indtil nu har været leverancedirektør i knap otte år.

"Jeg har været i it-branchen i 25 år og blev ansat i Conscia som medarbejder nummer 47. Så jeg kender forretningen og har arbejdet med startegi og medarbejdere i en hel del år, men det er nyt for mig også at få ansvaret for så stor en salgsorganisation. Men det er super spændende at kaste sig over," forklarer Martin Høyer til Computerworld.

[articlelink id="256673" layout="image" label="Læs også:" title=""]

Dermed er det også en ny dagligdag for den 46-årige direktør, der indtil nu har haft et mere snævert fokus på forretningen.

"Indtil nu har jeg mere sat den tekniske retning, men nu kommer jeg til at sætte retningen hele vejen rundt. Vi skal ikke have en ny retning, men det bliver nyt for mig at få ansvaret for den del," forklarer den nye direktør, der formelt fik jobbet i juni måned.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Danske militær-officerers fagforening ramt af hackerangreb: Cpr-numre og helbredsdata på 5.000 medlemmer kan være lækket

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Ny dansk Oracle-topchef vil sætte skub i den store cloud-udrulning: Vil have flere Oracle-kunder over på cloud

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Zoom i frontalangreb mod Teams og Slack: Se hvordan de nye features bringer Zoom-tjenesten ind på kontorerne

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Trak sig for to år siden: Nu vender Klaus Holse tilbage til posten som bestyrelsesformand for EG

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

It-sikkerhedsekspert maner til besindighed om politiets mulige brug af ansigtsgenkendelse og Clearview AI: "Jeg tror ikke på, at vi kan stoppe det"


Premium
Danske militær-officerers fagforening ramt af hackerangreb: Cpr-numre og helbredsdata på 5.000 medlemmer kan være lækket
5.000 medarbejdere og medlemmer af danske officerrs fagforbund, HOD, kan have fået lækket cpr-numre, helbredsdata og oplysninger om privatøkonomi og strafbare forhold på det mørke internet. HOD ved efter en måneds venten på Center for Cybersikkerhed stadig ikke, hvad der er sket efter hackerangreb på organisationen.
Computerworld
Apple præsenterer iPhone 13 og iPhone 13 Pro - se dem her
Snart kan du få fingre i den nye iPhone 13 og iPhone 13 Pro. Bliv klogere på de to helt nye iPhones her.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Så stor er risikoen for angreb via din Salesforce Cloud
Cyberkriminelle går målrettet efter Salesforce Cloud, men kun de færreste virksomheder er opmærksomme på, at de selv har et stort ansvar for at beskytte sig – eller ved, hvordan de gør.