Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Kinesiske Tencent fyrer 70 medarbejdere og blacklister 13 virksomheder i bestikkelsessag

En bestikkelsessag har fået Wechat-ejeren Tencent til at fyre 70 medarbejdere og sortliste en række leverandører.

Tencent, der står bag Kinas største sociale medie Wechat, har netop fyret 70 medarbejdere på grund af bestikkelse og underslæb.

Samtidig har selskabet sortlistet 13 virksomheder fra at indgå fremtidige kontrakter med virksomheden, skriver Reuters.

Tencent oplyser tirsdag, at man desuden har indrapporteret 10 personer til de kinesiske myndigheder grundet deres handlinger.

Landets myndigheder har de seneste år slået hårdt ned på korruption, og derfor har de store tech-selskaber intensiveret sine egne undersøgelser af diverse uregelmæssigheder, lyder det.

Tilbage i 2019 begyndte Tencent på denne anti-korruptionskampagne, hvor der løbende er sket indberetninger til myndighederne.

I 2021 var der blandt andet en sag om en tidligere medarbejder fra musikafdelingen i Tencent, der modtog tjenester fra en leverandør, skriver mediet.

En anden sag involverede en medarbejder, der sad med sportsindhold, der profiterede på at benytte sig af et bestemt firma som leverandør.

Tencent står bag det udbredte Wechat-app, der benyttes af over en milliard kinesere. Appen kombinerer de elementer, man kender fra Facebook, men også meget andet såsom betalingsløsninger og computerspil.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere

Mest læste klummer og blogs