Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Udvikler opdager: Android 13 kan køre Windows 11

Det kommende Android 13 vil med nogle små justeringer kunne starte Windows 11.

Med mindre justeringer vil det kommende Android 13 OS kunne køre Windows 11 inde i en virtual machine (VM), skriver mediet PCWorld.

Det tyder ifølge mediet på en fremtid, hvor styresystemer bliver mere flydende og mindre afgørende.

Det blev bemærket, af Android Police, at en udvikler lykkedes med at starte Windows 11 oven på den indbyggede hypervisor i Android 13.

Android 13 er dog stadig i et meget tidligt stadie. Google, som driver styresystemet, lancerede i sidste uge en udviklerudgivelse med et offentligt road map, som projekterer en beta-version i løbet af april og en endelig, planlagt udgivelse i efteråret 2022.

Der er altså stadig mange ukendte og hemmelige funktioner, som endnu ikke er kendt af offentligheden.

En af disse skjulte udviklerfunktioner er tilsyneladende en implementering af en virtual machine (VM), hvor brugeren kan implementere andre applikationer, skriver mediet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere