Artikel top billede

Udvikler opdager: Android 13 kan køre Windows 11

Det kommende Android 13 vil med nogle små justeringer kunne starte Windows 11.

Med mindre justeringer vil det kommende Android 13 OS kunne køre Windows 11 inde i en virtual machine (VM), skriver mediet PCWorld.

Det tyder ifølge mediet på en fremtid, hvor styresystemer bliver mere flydende og mindre afgørende.

Det blev bemærket, af Android Police, at en udvikler lykkedes med at starte Windows 11 oven på den indbyggede hypervisor i Android 13.

Android 13 er dog stadig i et meget tidligt stadie. Google, som driver styresystemet, lancerede i sidste uge en udviklerudgivelse med et offentligt road map, som projekterer en beta-version i løbet af april og en endelig, planlagt udgivelse i efteråret 2022.

Der er altså stadig mange ukendte og hemmelige funktioner, som endnu ikke er kendt af offentligheden.

En af disse skjulte udviklerfunktioner er tilsyneladende en implementering af en virtual machine (VM), hvor brugeren kan implementere andre applikationer, skriver mediet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere