Artikel top billede

Streaming: Endelig dato på næste sæson Stranger Things

Efter tre års ventetid får vi snart flere historier fra Hawkins, Indiana og måske også viden om, hvad der egentlig er sket med Chief Hopper i Stranger Things.

Selv i et streamingmarked præget af massivt mange gode titler skiller Netflix’ Stranger Things sig ud som en af de bedste og mest originale.

Sæson fire er samtidig noget af det mest ventede indhold de senere år. For pandemien bremsede produktionen i en grad, så vi har ventet på nyt fra Hawkins, Indiana siden juli 2019.

Men nu er der altså endelig sat dato på. Første halvdel af Stranger Things sæson 4 får premiere 27. maj, og anden halvdel kommer 1. juli.

I øvrigt er der det seneste halve år kommet flere trailers, som har antydet en lille smule af handlingen.

Men nu er der altså endelig udsigt til, at vi finder ud af, hvad der egentlig skete med Chief Hopper.

En del kunne tyde på, at slemme russiske agenter har en del af ansvaret, og således er dén del af handlingen blevet træls aktuel. Omend de dog i virkeligheden næppe kan manipulere med dimensioner og sende folk frem og tilbage til The Upside Down.

Samtidig har Netflix offentliggjort, at sæson fem bliver den sidste i serien.

Men læs selv mere her – herunder et brev fra Duffer-brødrene, som er hovedmænd bag serien.

Titel: Stranger Things / Kan streames på Netflix. Første halvdel af sæson 4 får premiere 27. maj
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere