Artikel top billede

Microsoft frigiver Directstorage for spiludviklere – vil revolutionere pc’ers indlæsning af spil

Selskabet vil nu gøre sin Directstorage API tilgængelig for spiludviklere og gøre Quick Resume tilgængelig på pc.

Microsoft annoncerede mandag, at selskabet gør sin DirectStorage API tilgængelig for spiludviklere og lover at bringe en af ​​de bedste funktioner i Xbox Series X-konsollen, Quick Resume, til pc.

Det skriver PCWorld.

Virksomheden har dog endnu ikke oplyst, hvilke spil der vil blive understøttet af det nye DirectStorage API.

API’en fremskynder hurtigt indlæsningstiden på en pc, og det tillader Quick Resume, som i det væsentlige gemmer i ​​spil, der tillader det, så i stedet for at indlæse applikationen og derefter spillet, genoptager Quick Resume simpelthen spillet, ligesom Netflix opfanger et show, der tidligere er blevet sat på pause og afsluttet.

Nvidias administrerende direktør, Jensen Huang, har ifølge mediet omtalt det som "øjeblikkelig" indlæsning og muligheden for at fortsætte, hvor du slap.

Specifikt er der tre hovedelementer i Directstorage tre ting: et opkaldsmønster i DirectX12-stil, så applikationerne ikke selv skal administrere I/O-anmodninger; GPU-dekomprimering af disse aktiver; og en lagerstak, der udnytter DirectStorage-funktionerne.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere