Artikel top billede

Microsoft frigiver Directstorage for spiludviklere – vil revolutionere pc’ers indlæsning af spil

Selskabet vil nu gøre sin Directstorage API tilgængelig for spiludviklere og gøre Quick Resume tilgængelig på pc.

Microsoft annoncerede mandag, at selskabet gør sin DirectStorage API tilgængelig for spiludviklere og lover at bringe en af ​​de bedste funktioner i Xbox Series X-konsollen, Quick Resume, til pc.

Det skriver PCWorld.

Virksomheden har dog endnu ikke oplyst, hvilke spil der vil blive understøttet af det nye DirectStorage API.

API’en fremskynder hurtigt indlæsningstiden på en pc, og det tillader Quick Resume, som i det væsentlige gemmer i ​​spil, der tillader det, så i stedet for at indlæse applikationen og derefter spillet, genoptager Quick Resume simpelthen spillet, ligesom Netflix opfanger et show, der tidligere er blevet sat på pause og afsluttet.

Nvidias administrerende direktør, Jensen Huang, har ifølge mediet omtalt det som "øjeblikkelig" indlæsning og muligheden for at fortsætte, hvor du slap.

Specifikt er der tre hovedelementer i Directstorage tre ting: et opkaldsmønster i DirectX12-stil, så applikationerne ikke selv skal administrere I/O-anmodninger; GPU-dekomprimering af disse aktiver; og en lagerstak, der udnytter DirectStorage-funktionerne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere