Artikel top billede

(Foto: Photo by Science in HD on Unsplash)

Bliv 'netværksindhenter' hos PET: Her er 10 netværks-job, som du kan søge netop nu

Er du på jagt efter et netværksjob? Så kan du blive netværksindhenter hos Politiets Efterretningstjeneste. Vi har plukket 10 friske netværks-stillinger, som er ledige netop nu. Se dem alle her.

I denne uge har vi fokus på netværk. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Statens IT, PET og Silhorko-Eurowater.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

Jysk søger teamleader, IT Network & Security Op­ti­miza­tion (ITNSO), Brabrand

Utrolig global vækst, voksende krav til netværket og et hastigt skiftende trusselsbillede. Alt dette, plus en stor fokus på it i Jysks strategi, betyder flere netværks- og sikkerhedsopgaver.
Det er baggrunden for at det nye ITNS Optimization team blev dannet. Teamet er klar til udfordringerne, men har brug for en teknisk stærk leder. Er det dig?

Du kommer til at lede ITNS Optimization teamet, som er ansvarlig for drift, tooling, vedligehold, kapacitet og optimering af netværk og it-sikkerhed. Arbejdssted vil være Aarhus.

Som leder af ITNS Optimization skal du tage aktivt del i teamets arbejdsopgaver, så du får førstehåndskendskab til dem. Du skal være motiverende, kultivere en god holdånd og skabe gode rammer om teamet, så det kan være responsivt og effektivt.

Dit team ejer tooling og monitorering indenfor netværk og sikkerhed, og I ejer services såsom DNS, DHCP og NTP.

Læs hele annoncen her.

Region Sjælland søger dedikeret drift­s­tek­ni­ker til Koncern IT, Ringsted

Vi har travlt, og derfor har vi brug for dig som vores nye driftstekniker i Koncern IT. Du skal hjælpe med at varetage driften af Sundhedsplatformen sammen med andre gode kollegaer. Hvis du er proaktiv, struktureret og god til at bevare overblikket i en travl hverdag, er det dig, vi mangler.

Hosting Services er en del af vores IT Drift-funktion, som i det daglige varetager driften af regionens netværk, datacentre, serverpark, Storage-løsninger, overvågning og backup. Alt fra hardware til og med OS lag, som består af medarbejdere med bred teknisk baggrund.

Du vil blive en del af et team med dygtige og dedikerede Windows Server-specialister i en velfungerende afdeling, hvor tonen er venlig og uformel.

Dit arbejdssted bliver i Ringsted, hvor vi sidder i storrumskontorer og har en tæt dialog på tværs af ansvarsområder. Du vil blive en del af en aktiv og udviklingsorienteret it-afdeling.

Læs hele annoncen her.

Eltronic Group søger it project & operation te­ch­ni­ci­an, Hedensted

Vil du arbejde med markedets nyeste IT-løsninger og være med til at sikre infrastrukturen på store og komplekse projekter, og brænder du for drift af koncernens globale IT-platforme?

Så er det muligvis dig, vi søger!

Som Eltronic Groups nye IT Project & Operation Technician bliver du en del af en professionel IT-afdeling, hvor kompetencer, udvikling og teamwork er nøgleord.

Du kommer til at indgå i et team bestående af 11 dygtige og serviceorienterede medarbejdere, der sikrer, at koncernens it-drift kører smertefrit og samtidig løser og koordinerer supportopgaverne for Eltronic Groups mere end 1.000 it-kyndige medarbejdere – fordelt på syv lande og otte spændende selskaber, der alle er i fortsat positiv vækst.

Du bliver ansvarlig for udfordrende projekter, og du får mulighed for at sætte et markant præg og et funktionelt fingeraftryk på løsningerne – lige fra den indledende idéfase til det færdige resultat.

Du får en høj grad af selvstændighed, og du kan regne med stor tillid og opbakning fra ledelsen.

Læs hele annoncen her.

Københavns Kommune søger ambitiøs drift­s­tek­ni­ker til Koncern IT, København

Brænder du for at arbejde i et team, hvor du vil være med til at sikre, at vores infrastruktur både er klippestabil og effektiv? Har du mod på at yde verdensklasse service overfor kollegaer på tværs af hele kommunen?

Infrastruktur og Cloud (IoC) i Københavns Kommunes Koncern IT søger en driftstekniker med interesse for infrastruktur, som har lyst til at supportere en af Danmarks største it-installationer.

Der er masser af muligheder for selv at præge jobbet – alt afhængig af dine kompetencer og interesseområder. Vi har travlt og masser af spændende opgaver, og prioriterer vidensdeling og godt samarbejde højt.

Du får optimale udviklings- og karriemuligheder, og du får en bred indsigt i it, infrastruktur, forretning, processer og muligheden for at gøre en forskel for borgere og medarbejdere i Danmarks største kommune.

Læs hele annoncen her.

Politiets Efterretningstjeneste søger net­værk­sind­hen­te­re til Operativt Teknisk Center i Ind­hent­nings­af­de­lin­gen i PET, Søborg

Bliver du motiveret af at finde sårbarheder, udnytte dem og skabe adgang til skjulte oplysninger - uden at blive opdaget?

Vil du helt tæt på operationerne og gøre en forskel i Danmarks nationale sikkerheds- og efterretningstjeneste, som har til opgave at modvirke trusler mod Danmarks sikkerhed?

Så har vi jobbet til dig!

Vi tilbyder en række stillinger som netværksindhenter i PET’s Indhentningsafdeling, i Operativt Teknisk Center (OTC).

Til disse stillinger leder vi efter talenter indenfor hacking og cybersikkerhed, som skal indgå i et team af mere erfarne kollegaer.

Du får således mulighed for at arbejde sammen med og lære af dygtige, etablerede netværksindhentere, mens du både videreudvikler dig gennem vores skræddersyede uddannelsesprogram og løbende bidrager til den operative hverdag med dine særlige evner og idéer.

Læs hele annoncen her.

AKA-IT søger spe­ci­a­list i it-in­fra­struk­tur til it-virk­som­hed med branchens bedste vilkår, Valby

Hvis du ønsker at arbejde i en mindre virksomhed med en stor grad af frihed og rigtig gode ansættelsesvilkår, har vi stillingen til dig. Vi søger en netværksspecialist til et velfungerende infrastrukturteam.

Teamet består af to infrastrukturmedarbejdere, hvor én fungerer som teamleder, begge har speciale i M365, Microsoft infrastruktur, vSphere, Cisco netværk og IP-telefoni, herudover er der en supporter og en supportelev. Der er stor fokus på vidensdeling og på et tæt samarbejde.

Teamet udvikler og drifter a-kassernes infrastruktur, hvor vi primært beskæftiger os med netværk, Vmware, IP-telefoni og for nyligt har vi taget hul på at implementere en Microsoft 365 løsning for vores kunder.

Vi har stor fokus på at gøre tingene på den rigtige måde og følge best practice. Vi går meget op i vidensdeling, hvilket betyder, at vi til dels dækker hinandens områder ved ferier, sygdom og lignende.

Læs hele annoncen her.

Silhorko-Eurowater søger erfaren sy­stemad­mi­ni­stra­tor til it-af­de­lin­gen, Stilling

Til vores it-afdeling søger vi en systemadministrator til at supplere det eksisterende team i driften og vedligeholdelsen af virksomhedens it-systemer, samt yde 3rd level support til vores brugere.

Vi kan tilbyde et udfordrende arbejde i et uformelt internationalt miljø inden for et af fremtidens vækstområder – VAND.

Du bliver en del af et it-team på fem mand, som har til huse på hovedkontoret i Stilling ved Skanderborg.

It-afdelingen varetager drift og vedligeholdelse af mere end 400 brugere, som henholdsvis sidder i Danmark og egne datterselskaber rundt i Europa.

Vores infrastruktur består blandt andet af: Windows 7 / 10, Office365, Outlook, Teams, OneDrive, SharePoint, Windows Server, Citrix, VMware, SAP, Autodesk m.fl.

Læs hele annoncen her.

Bloom søger for Cryptomathic systemad­mi­ni­stra­tor, Aarhus

Cryptomathic søger en erfaren og dygtig systemadministrator til deres kontor i Aarhus.

Med placering i it-afdelingen vil du indgå i et team med den eksisterende systemadministrator og sammen får I ansvaret for al Cryptomathics systemadministration. Teamet assisteres desuden af medarbejdere fra Cryptomathics kundesupport team, som på skift hjælper med interne it-opgaver.

Hos Cryptomathic anvendes primært Windows platforme, og der arbejdes med Office 365.

Dine opgaver vil primært være vedligeholdelse og drift af servere. Desuden vil der være opgaver med netværk, backup og sikkerhed samt til en vis grad intern support og øvrige it-infrastrukturopgaver.

Det prioriteres højt at tage de forespørgsler, der kommer internt, og få løst opgaverne, når de opstår. Du bliver desuden ansvarlig for kontakt til eksterne leverandører i forbindelse med eksempelvis køb af hardware og brug af konsulentydelser.

Læs hele annoncen her.

Frederikssund Kommune søger erfaren net­værksad­mi­ni­stra­tor til it-afdeling, Slangerup

Er du træt af at pendle hele vejen til København og brænder du lige som os for it-netværk, så læs endelig videre.

It-afdelingen i Frederikssund kommune søger, i en nyopslået stilling, en ny kollega til netværksteamet. Vi søger en netværksadministrator med stærk faglighed, der trives i en stilling med stor medindflydelse.

IT-afdelingen er organiseret i Center for Ejendomme og IT. Du vil indgå i et team, der p.t. består af to netværksspecialister. Du vil få 18 nye kollegaer, der dagligt håndterer IT-opgaver for hele kommunen (ca. 22.000 tickets om året). Kommunens netværk er spredt ud over 249 km2 fordelt på 320 lokationer.

Netværksteamet servicerer alt fra skoler, administrationscentre, rådhus, børnehaver, ældrecentre osv. Med andre ord, så vil du komme vidt omkring og det er derfor et krav, at du har kørekort.

Læs hele annoncen her.

Statens IT søger senior netværks spe­ci­a­list – Core netværk, Ballerup, Aarhus eller Sønderborg

Kunne du tænke dig at sætte dit præg på vores næste generations Core netværk og Datacenter Infrastruktur?

Statens It vokser og vi har mere og mere travlt. Derfor har vi brug for flere hjerner og hænder til, at støtte os på vores rejse.

Team Core Netværk & Firewall består af 15 kollegaer i København og Aarhus, og vores primære fokus er at drive, vedligeholde og udvikle den centrale Netværksinfrastruktur, til gavn for vores statslige kunder over hele landet.

Vi udvikler eksisterende og nye løsninger inden for Core Netværk og Netværkssikkerhed. Vores kunder er statslige departementer og styrelser, og der kommer hele tiden flere til.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.