Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

(Foto: Intel Corporation / Tim Herman\Intel Corporation)

Bilproducent forventer chipkrisen vil vare over et år endnu

Virksomheder i hele verden lider stadig under den massive mangel på mikrochips. Chiptørken ser dog ud til at vare over et år endnu forudser en af verdens største bilproducenter.

Den nuværende chipkrise kommer til at fortsætte mere end et år endnu, lyder vurderingen fra bilproducenten Volkswagen.

Manglen på de afgørende mikrochips har allerede varet et godt stykke tid, men der er ingen udsigt til at problemerne bliver løst hverken i år eller til næste år, siger Volkwagens finansdirektør Arno Antlitz.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Arno Antlitz peger på, at selvom en del af flaskehalsproblemerne med at få leveret de vigtige mikrochips vil blive løst i løbet af året, så ligger en løsning på problemet ikke lige rundt om hjørnet.

"Den strukturelle mangel vil formentlig løse sig selv i 2024," siger Arno Antlitz.

Krisen er opstået fordi en lang række brancher pludselig har efterspurgt langt flere mikrochips end tidligere. Samtidig har coronakrisen skabt problemer med at producere det nødvendige antal samtidig med, at globale forsyningsproblemer har ramt en række vare.

Arno Antlitz vurderer nu, at Ruslands invasion af Ukraine er yderligere med til at forlænge problemerne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere