Artikel top billede

(Foto: PR-Foto)

300.000 YouSee-kunder står til markant prisstigning

Flere tusinde fastnetkunder hos YouSee skal til lommerne. Selskabet har annonceret prisstigninger for en lang række kunder på mere end 10 procent.

Regningen hos YouSees mere end 300.000 fastnetkunder kommer til at vokse markant efter sommerferien.

Selskabet har i dag 399.000 fastnetkunder, der kommer til at skulle betale endnu mere for deres abonnement fremover, skriver Finans.

Prisstigningen kommer til at lyde på 20 kroner om måneden. Det er en prisstigning på omkring 12 procent. Dermed lyder prisen for fastnetkunderne fremover på 184 kroner i stedet for 164 kroner om måneden.

"1. juli 2022 justerer vi priserne på dine fastnetabonnementer, hvilket skyldes øgede omkostninger til vores leverandør," lyder forklaringen fra Yousee-ledelsen om prisstigningen ifølge mediet.

Antallet af fastnetkunder er faldet år for år hos det tidligere TDC-selskab YouSee. Det er dog fortsat 285.000 der er private fastnetkunder mens resten er erhvervskunder.

Ved årsskiftede blev TDC Group opsplittet i to selskaber TDC Net og Nuuday. YouSee er i dag en del af Nuuday, der desuden rummer en række andre selskaber som Telmore, Hyper og Eesy.

Prisstigningen kommer på trods af, at TDC i regnskab efter regnskab har vist, at antallet af fastnetkunder styrtdykker. Tidligere finansdirektør for det nu opsplittede selskab har tidligere gjort det klart, at kundeflugten er uundgåelig.

”Det er rigtig, at vores omsætning er faldet, og det vi bare må anerkende og acceptere er, at nogle af vores produkter fundamentalt set er faldende. Fastnettelefoni er et godt eksempel på det,” har Lasse Pilgaard tidligere sagt til Computerworld.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere