Artikel top billede

(Foto: PR-Foto)

300.000 YouSee-kunder står til markant prisstigning

Flere tusinde fastnetkunder hos YouSee skal til lommerne. Selskabet har annonceret prisstigninger for en lang række kunder på mere end 10 procent.

Regningen hos YouSees mere end 300.000 fastnetkunder kommer til at vokse markant efter sommerferien.

Selskabet har i dag 399.000 fastnetkunder, der kommer til at skulle betale endnu mere for deres abonnement fremover, skriver Finans.

Prisstigningen kommer til at lyde på 20 kroner om måneden. Det er en prisstigning på omkring 12 procent. Dermed lyder prisen for fastnetkunderne fremover på 184 kroner i stedet for 164 kroner om måneden.

"1. juli 2022 justerer vi priserne på dine fastnetabonnementer, hvilket skyldes øgede omkostninger til vores leverandør," lyder forklaringen fra Yousee-ledelsen om prisstigningen ifølge mediet.

Antallet af fastnetkunder er faldet år for år hos det tidligere TDC-selskab YouSee. Det er dog fortsat 285.000 der er private fastnetkunder mens resten er erhvervskunder.

Ved årsskiftede blev TDC Group opsplittet i to selskaber TDC Net og Nuuday. YouSee er i dag en del af Nuuday, der desuden rummer en række andre selskaber som Telmore, Hyper og Eesy.

Prisstigningen kommer på trods af, at TDC i regnskab efter regnskab har vist, at antallet af fastnetkunder styrtdykker. Tidligere finansdirektør for det nu opsplittede selskab har tidligere gjort det klart, at kundeflugten er uundgåelig.

”Det er rigtig, at vores omsætning er faldet, og det vi bare må anerkende og acceptere er, at nogle af vores produkter fundamentalt set er faldende. Fastnettelefoni er et godt eksempel på det,” har Lasse Pilgaard tidligere sagt til Computerworld.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fellowmind Denmark II ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2022: Digitalisering, sikkerhed og strategi

Hvordan bruger A.P. Møller - Mærsk cloud? Hvordan sikrer digitalisering at TV 2 kan konkurrere med streaming-tjenesterne? Og er din organisation klædt på til at håndtere et DDoS-angreb? Svarerne får du på Computerworld Summit 2022: En hel dag til dig der arbejder professionelt med it.

17. maj 2022 | Læs mere


Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?