Artikel top billede

(Foto: Websummit, CC BY 2.0 / Image by Dan Taylor)

Elon Musk vil bruge tre år på at fikse Twitters problemer: Her er hans hemmelige børsplaner

Twitter skal først afnoteres fra børsen, derefter skal tjenesten fikses og til sidst planlægger Elon Musk at genintroducere Twitter på børsen.

Elon Musk, der har indgået en aftale om at opkøbe Twitter, har sagt, at han som led i opkøbet vil afnotere Twitter fra børsen.

Men ifølge Wall Street Journal er det dog ikke planen, at det sociale medie skal forblive afnoteret permanent.

I stedet er det en del af hans plan, at Twitter inden for en periode på blot tre år efter opkøbet skal børsnoteres igen.

I den periode vil han formodentligt forsøge at rette op på selskabets problemer, hvorefter det er forhåbningen, at selskabet kan genintroduceres på børsen til en højere værdi.

Uvished om planer

Elon Musk har kun i grove træk fortalt om sine planer for selskabet, der blandt andet består i at han ønsker mindre moderation og ønsker at indføre en række nye funktionaliteter.

Herunder muligheden for at kunne redigere i et tweet efter, at det er blevet afsendt, og han har desuden åbnet for, at Twitter muligvis vil begynde at opkræve betalinger fra virksomheder og store organisationer, som anvender tjenesten professionelt.

”Twitter vil altid være gratis for almindelig brugere, men vil virksomheder og myndigheder vil muligvis skulle betale et mindre beløb,” skriver Elon Musk på Twitter.

New York Times skriver i en ny portræt-artikel, at det er kendetegnende for Elon Musk ageren, at han sjældent har en stor forkromet plan, men i stedet agerer impulsivt.

Samtidig har han en lille boble bestående af knap 10 fortrolige perosner, som hjælper ham med at eksekvere på sine ideer. Blandt de 10 personer finder vi blandt andet hans lillebror Kimbal Musk.