Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Hiper-brugere har fået internetadgangen tilbage: ”Fejlen ser ud til at være løst”

Bredbåndsselskabet har nu fået udbedret den fejl, der førte til et landsdækkende nedbrud, som varede store dele af onsdagen.

Det TDC-ejede bredbåndsselskab Hiper var onsdag ramt af et nedbrud, der varede i et halvt døgn.

Men nu er kundernes internetforbindelsen blevet genetableret meddeler selskabet.

”Fejlen ser ud til at være løst, men vi holder nøje øje med vores netværk for at sikre, at fejlen ikke dukker op igen. Vi beklager endnu en gang de gener, der har været,” skriver selskabet i sin driftsstatus onsdag aften.

Nedbruddet fandt sted tidligt om morgenen eller i løbet af natten onsdag, og allerede klokken 05:48 registrerede Hiper fejlen i en opdatering på sin hjemmeside.

Fejl i netværkskomponent

Senere onsdag oplyste Hiper til Computerworld, at nedbruddet skyldtes en fejl i en netværkskomponent.

“Det jeg kan sige er, at vi arbejder på højtryk for at få udbedret fejlen. Mig bekendt er fejlen lokaliseret, og lige nu arbejder vi på at få det hele op og køre igen,” sagde selskabets presseansvarlige Emil Lohse til Computerworld.

I løbet af dagen fik flere og flere kunder reetableret deres internetadgang, men først klokken 17.54 kunne selskabet meddele at alle kunder havde fået reetableret deres adgang til nettet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere