Artikel top billede

(Foto: Websummit, CC BY 2.0 / Image by Dan Taylor)

Storsælgende forfatter om kommende Musk-bog: Som at drikke fra en brandslange

Største udfordring ved arbejdet med kommende biografi om Elon Musk er ifølge forfatter Walter Isaacson, at der sker så meget omkring manden, at han konstant skal vælge gode historier fra.

Som tidligere chef for CNN og med et hav af roste biografier under bæltet er det i reglen værd at holde øje med, hvad den amerikanske journalist Walter Isaacson beskæftiger sig med.

Tidligere har han blandt mange andre skrevet om Albert Einstein, Leonardo da Vinco, Henry Kissinger og senest om en af genteknologiens frontløbere, nobelprisvinderen Jennifer Doudna.

Mest kendt herhjemme er nok Walter Isaacsons biografi om Steve Jobs, som han – efter mere end 40 interviews med hovedpersonen selv – udgav få uger efter Apple-stifterens død. Men der er god grund til at tro, at næste udgivelse også kommer til at klare sig hæderligt.

Den handler om Elon Musk og bygger på talrige interviews med Musk, som Isaacson jævnligt har fulgt på rejser og arbejdsdage siden midten af sidste år.

Desuden har forfatteren talt med mere end 200 personer, der enten har eller har haft noget at gøre med den farverige iværksætter og mangemilliardær, der som bekendt aktuelt prøver at købe Twitter.

Det skal nok blive interessant. Musk har trods alt revolutioneret både rumfarts- og automobilbranchen, har et farverigt privatliv og var angiveligt rollemodel for Robert Downey Jr., da han skulle portrættere Tony Stark / Iron Man.

Ifølge et nyligt interview med Walter Isaacson i New York Times er der med Musks excentriske og hyperaktive personlighed så rigeligt at tage af, når man skal skrive om manden, at det svarer til at slukke tørsten fra en brandslange.

På den anden side vurderer Isaacson også, at en vis del af Musks undertiden rablende personlighed er spil for galleriet: ”I don’t think he’s as random as he allows himself to appear. I think it’s much more thought through.”

Walter Isaacsons biografi om Elon Musk udkommer på forlaget Simon & Schuster. Udgivelsesdatoen er ikke offentliggjort endnu.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere