Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

(Foto: Oracle/PR)

Kæmpe datamigrering: Nu har Tiktok flyttet data om amerikanske brugere til Oracle-servere

De amerikanske myndigheders bekymring over datasikkerheden hos TikTok betyder, at selskabet nu flytter data om amerikanske brugere hos servere hus det amerikanske selskab Oracle

Det kinesiske sociale medie TikTok har nu gennemført en omfattende datamigrering, der betyder, at data om selskabets manfw amerikanske brugere nu er blevet overført til servere hos amerikanske Oracle.

Det skriver Reuters.

Overgangen til at bruge Oracle-servere sker knap to år efter, at de amerikanske myndigheder gav TikToks kinesiske moderselskab Bytedance ordre til at frasælge sin amerikanske forretning.

Her meldte både Oracle og Microsoft sig som interesserede køber, men frasalget kiksede. og efterfølgende fravalgte Joe Biden at eksekvere ordren om et frasalg, da han overtog præsidentposten i 2021.

Myndigheder gransker datasikkerhed

Ifølge Reuters har den amerikanske myndigheder Committee on Foreign Investment in the United States (CFIUS) dog fortsat med at udtrykke bekymring over datasikkerheden hos Tiktok.

Reuters vurderer, at det er de bekymringer, som Bytedance forsøger at imødekomme med migreringen til Oracle-servere.

Tiktok har én milliard brugere på globalt plan, og USA er selskabets største marked.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere

Mest læste klummer og blogs