Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

(Foto: Oracle/PR)

Kæmpe datamigrering: Nu har Tiktok flyttet data om amerikanske brugere til Oracle-servere

De amerikanske myndigheders bekymring over datasikkerheden hos TikTok betyder, at selskabet nu flytter data om amerikanske brugere hos servere hus det amerikanske selskab Oracle

Det kinesiske sociale medie TikTok har nu gennemført en omfattende datamigrering, der betyder, at data om selskabets manfw amerikanske brugere nu er blevet overført til servere hos amerikanske Oracle.

Det skriver Reuters.

Overgangen til at bruge Oracle-servere sker knap to år efter, at de amerikanske myndigheder gav TikToks kinesiske moderselskab Bytedance ordre til at frasælge sin amerikanske forretning.

Her meldte både Oracle og Microsoft sig som interesserede køber, men frasalget kiksede. og efterfølgende fravalgte Joe Biden at eksekvere ordren om et frasalg, da han overtog præsidentposten i 2021.

Myndigheder gransker datasikkerhed

Ifølge Reuters har den amerikanske myndigheder Committee on Foreign Investment in the United States (CFIUS) dog fortsat med at udtrykke bekymring over datasikkerheden hos Tiktok.

Reuters vurderer, at det er de bekymringer, som Bytedance forsøger at imødekomme med migreringen til Oracle-servere.

Tiktok har én milliard brugere på globalt plan, og USA er selskabets største marked.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere