Artikel top billede

Tekniske problemer hos NemID skaber login-kaos på danske hjemmesider

Mange danskere har i dag oplevet problemer med at logge på både deres netbank og diverse offentlige sider. Det skyldes tekniske problemer med NemID.

Tekniske problemer hos NemID betyder, at danskerne siden tirsdag har haft problemer med at logge på deres netbank samt en række andre sider.

Det oplyser Sara Price, pressechef i Digitaliseringsstyrelsen, til nyhedsbureauet Ritzau.

”Men hvis man har MitID burde man stadig kunne logge på blandt andet sin netbank,” siger hun til Ritzau.

Som Computerworld har beskrevet tidligere så har deres også været problemer med at logge på offentlige sider som eksempelvis borger.dk og Digital Post.

Men her har problemerne også omfattet login med den nye MitID-løsning, hvilket skyldes, at der også er knas med NemLog-In-infrastrukturen.

Det er ifølge Ritzau endnu uvist, hvornår problemerne med NemID er løst
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere


Roundtable: Vend dine it-strategiske valg med andre it-ledere

Kravene klare: Som digital leder skal du både have et stærkt bud på fremtidens digitale forretning og et fuldt overblik over hvordan du kommer derhen. Noget som blandt andet CIO og koncerndirektør hos Topdanmark Kasper Tjørntved Davidsen har slået fast over for Computerworld - og hvorfor Topdanmark nu både investerer i ny mainframe og satser stærkt på AI-løsninger.

30. maj 2024 | Læs mere