Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

(Foto: Anthony Quintano.)

Facebook vil give brugere lov til at have fem profiler på én konto

Meta vil lade brugere af sit SoMe-flagskib Facebook have fem profiler på en enkelt konto. Diverse profiler behøver ikke indeholde brugerens rigtige navn.

Meta vil have flere interaktioner på sine sociale medier, og derfor vil selskabet gøre det muligt for Facebook-brugere at oprette fem profiler til hver enkelt konto.

Det skriver Bloomberg.

I første omgang vil det ske som en test, hvor visse brugere for lov til at oprette flere profiler.

De fem profiler behøver ikke inkludere navn eller identitet på kontoejeren. Hvis en profil har reageret eller kommenteret på et opslag, kan de andre fire dog ikke gøre det.

Meta håber, at dette vil føre til, at folk skaber specifikke profiler til familie, venner og så videre, og at dette vil skabe flere interaktioner på det sociale medie.

Det sker efter engagementet på Facebook er stagneret især blandt yngre brugere.

De mange profiler er fortsat forpligtet til at overholde Facebooks politikker og vil binde tilbage til en brugers konto, hvilket betyder, at regelovertrædelser på én profil vil påvirke de andre, skriver Bloomberg.

Testen ændrer ikke, hvordan Meta beregner sine månedlige eller daglige aktive brugertotaler, som rapporteres under indtjeningen.

Lige nu testes det på visse amerikanske brugere og en håndfuld andre, lyder det.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere