Artikel top billede

(Foto: Anthony Quintano.)

Facebook vil give brugere lov til at have fem profiler på én konto

Meta vil lade brugere af sit SoMe-flagskib Facebook have fem profiler på en enkelt konto. Diverse profiler behøver ikke indeholde brugerens rigtige navn.

Meta vil have flere interaktioner på sine sociale medier, og derfor vil selskabet gøre det muligt for Facebook-brugere at oprette fem profiler til hver enkelt konto.

Det skriver Bloomberg.

I første omgang vil det ske som en test, hvor visse brugere for lov til at oprette flere profiler.

De fem profiler behøver ikke inkludere navn eller identitet på kontoejeren. Hvis en profil har reageret eller kommenteret på et opslag, kan de andre fire dog ikke gøre det.

Meta håber, at dette vil føre til, at folk skaber specifikke profiler til familie, venner og så videre, og at dette vil skabe flere interaktioner på det sociale medie.

Det sker efter engagementet på Facebook er stagneret især blandt yngre brugere.

De mange profiler er fortsat forpligtet til at overholde Facebooks politikker og vil binde tilbage til en brugers konto, hvilket betyder, at regelovertrædelser på én profil vil påvirke de andre, skriver Bloomberg.

Testen ændrer ikke, hvordan Meta beregner sine månedlige eller daglige aktive brugertotaler, som rapporteres under indtjeningen.

Lige nu testes det på visse amerikanske brugere og en håndfuld andre, lyder det.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere