BREAKING:Københavns Politi har anholdt 34-årig mand for Netcompany-hack - sigtes for afpresning

Artikel top billede

(Foto: Daniel Romero)

Apple gør klar til en tilværelse uden iPhone-covers

Et cover på en dyrt købt iPhone for at beskytte den er ganske normalt i dag, men det kan høre fortiden til med udgivelsen af iPhone 13.

Mange har nok et iPhoneetui, men nu er der stærke signaler fra Apple om, at det nok ikke er nødvendigt ved det næste køb af en ny iPhone.

Det skriver ZDNet.

Og det sker på baggrund af Apples egne udmeldinger.

Først og fremmest er der tech-gigantens annonce, som mange nok har set i tv eller biografen.

Reklamen viser en iPhone, der ligger på kanten af et bord uden et cover på, mens den ringer, og vibrationerne gør, at mobilen falder ned fra bordet efterfulgt af teksten "Relax it’s iPhone".

Det er det første, der tyder på, at covers ikke er en nødvendighed.

På sociale medier skriver Apple og så til reklamen, at iPhone 13 er beskyttet.

"iPhone 13 med keramisk skjold. Hårdere end noget smartphoneglas. Slap af, det er iPhone," skriver Apple.

"Stellet er i aluminium som er kendt for at være meget slidstærkt, selvom der kan ophobes lette ridser over tid. Glasset, der beskytter skærmen, er Ceramic Shield, som er blandt de hårdeste på markedet - lig med eller bedre end det bedste Gorilla Glass. Det er meget svært at bryde, men kan stadig blive ridset, så en skærmbeskytter er værd at overveje for dem, der ønsker at garantere beskyttelsen af ​​deres nye iPhone 13 yderligere," skriver Screenrant.

Mediet skriver og samtidig, at selvom det er solidt, er det stadig glas og kan derfor stadig få ridser, og det kan selvfølgelig stadig ske, at et slag er så hårdt, at det skader. Derfor mener Screenrant fortsat, at et cover og skærmbeskytter er den eneste måde at være helt beskyttet på – trods Apples udmeldinger.

Det afhænger som altid af brugerens villighed til risiko. Apple gør hele tiden iPhonen bedre til at modstå slag, men man kan selvfølgelig aldrig være sikker, men når tech-giganten har selvtillid nok til at reklamere med et produkt, der falder ned af et bord, tyder det på, at vi er nået langt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere