Artikel top billede

Denne spritnye bog hjælper dig i gang med et stykke legendarisk opensource-software

Til august udgiver Hans Reitzels Forlag bogen ”Introduktion til R”. Det er godt nyt til dig, som har overvejet at kaste dig ud i R og skabe nogle af de grafer som løsningen roses for.

Open-source-statistikprogrammet og programmeringssproget R har eksisteret siden 1993, men har vundet stor popularitet i takt med at de fleste virksomheder og organisationer samler mere og mere data ind.

Har du selv overvejet at kaste dig ud i R og skabe nogle af de grafer som løsningen roses for, så er der godt nyt. For til august udgiver Hans Reitzels Forlag bogen ”Introduktion til R”.

Skrevet af chefanalytiker

Bogen er skrevet af Erik Gahner Larsen, som underviser i R og til daglig arbejder som chefanalytiker hos Earth Security i London.

Erik Gahner Larsen er også Senior Scientific Adviser ved Conflict Analysis Research Centre på University of Kent.

Over de i alt 344 sider lærer du, hvordan du behandler data; du lærer processerne fra foranalyse til regressionsanalyse, og du lærer, hvordan du formidler resultaterne.

Bogen udkommer d. 17. august og kan forudbestilles på Hans Reitzels Forlags hjemmeside.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere