Artikel top billede

(Foto: Sam Oxyak)

Rusland giver endnu en bøde til Google – denne gang på en kvart milliard

Det er ikke længe siden, at Google fik en bøde i Rusland på 2,7 milliarder kroner, og nu modtager selskabet endnu en bøde i landet.

Det står stadig skidt til mellem Google og Rusland.

Myndighederne i Rusland har på det seneste givet søgemaskinegiganten flere bøder, hvor den seneste var på 2,7 milliarder kroner. Derudover har Ruslands styre frosset Googles russiske filials bankkonto, så Google Rusland har måtte indgive en konkursbegæring.

Og nu er den gal igen.

Rusland har udstedt en bøde til Google på 249 millioner kroner for at misbruge sin dominerende stilling på markedet for videohosting via Youtube, meddeler den russiske myndighed Federal Antimonopoly Service ifølge Reuters.

Det sker blandt andet i en periode, hvor regeringen i Moskva har haft konflikter med flere tech-giganter, som enten er blevet blokeret i landet eller selv har valgt at begrænse deres aktiviteter i Rusland som for eksempel Microsoft, som har droppet nye salg i landet.

"Vi vil studere teksten til den officielle beslutning om at definere vores næste skridt," meddeler Google i en erklæring til Reuters.

Russiske medier har i høj grad forsøgt at promovere Rutube so det russiske alternativ til Youtube.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere