Interne mails:Netcompany har kendt til datatyveri lang tid før offentligheden fik det at vide

Artikel top billede

Disneys streamingtjenester brager afsted og overhaler nu Netflix

Underholdningsgiganten Disney høster millioner af nye abonnementer, og samtidig meddeler selskabet, at kunderne i fremtiden kommer til at betale mere for deres abonnementer.

Med 221,1 millioner streamingkunder har Disneys streamingtjenester nu lige præcis overhalet konkurrenten Netflix, der har 220,7 millioner streamingkunder.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Det seneste regnskab fra Disney viser således, at Disney har fået 14,4 millioner flere kunder til sine streamingtjenester, hvilket er bedre end analytikernes forventninger på 10 millioner flere kunder.

Disneys streamingtjenester tæller udover Disney+ også tjenesterne Hulu og ESPN+.

Abonnementsprisen kommer til at stige

Samtidig meddeler Disney nu, at selskabet vil hæve prisen for abonnenter på både Disney+ og selskabet anden streamingtjeneste Hulu, hvis de ønsker at se indhold uden reklamer.

Fra december vil amerikanske kunder således skulle betale 10,99 dollar for deres abonnement til Disney+, hvilket er en stigning på hele 38 procent, mens de amerikanske Hulu-kunder skal forvente at deres abonnement stiger med 1 til 2 dollar.

Et abonnement på Disney+ koster 79 kroner i Danmark, og det er endnu uvist om de danske kunder også kan forvente en prisstigning til december.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får CFOen og den it-ansvarlige hurtig og sikker viden på hånden

Som CFO og it- ansvarlig er automatisering og avanceret dataanalyse blevet en del af hverdagen. Både for at sikre acceleration af forretningskritiske processer men også for at sikre en opdateret og handlingsorienteret indsigt. Men hvordan får man fuldt overblik og udbytte af disse processer? Det sætter vi fokus på, med dette eksklusive roundtable-event.

07. marts 2024 | Læs mere


SAP Excellence Day 2024

Hvordan orkestrerer og opdeler du SAP-projekter, så det bliver muligt og realistisk at hjemtage gevinster langt hurtigere? Hvad er den mest effektive metodik, når man skal arbejde med no-code/low-code og Business Automation i SAP?

12. marts 2024 | Læs mere


Business Intelligence & Analytics Day

Gennem konkrete cases fra den virkelige verden giver vi dig også inspiration til, hvordan du i praksis graver efter – og finder - guldet i de stigende mængder data, din virksomhed producerer i bl.a. finans, drift, logistik og produktion. Samt hvordan du realiserer værdien af informationerne ved at indsamle, håndtere og analysere dem korrekt og systematisk.

14. marts 2024 | Læs mere