Top 100:Visma-koncernen brager frem: Fire af selskaberne blandt de 100 dygtigste i Danmark

Artikel top billede

Disneys streamingtjenester brager afsted og overhaler nu Netflix

Underholdningsgiganten Disney høster millioner af nye abonnementer, og samtidig meddeler selskabet, at kunderne i fremtiden kommer til at betale mere for deres abonnementer.

Med 221,1 millioner streamingkunder har Disneys streamingtjenester nu lige præcis overhalet konkurrenten Netflix, der har 220,7 millioner streamingkunder.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Det seneste regnskab fra Disney viser således, at Disney har fået 14,4 millioner flere kunder til sine streamingtjenester, hvilket er bedre end analytikernes forventninger på 10 millioner flere kunder.

Disneys streamingtjenester tæller udover Disney+ også tjenesterne Hulu og ESPN+.

Abonnementsprisen kommer til at stige

Samtidig meddeler Disney nu, at selskabet vil hæve prisen for abonnenter på både Disney+ og selskabet anden streamingtjeneste Hulu, hvis de ønsker at se indhold uden reklamer.

Fra december vil amerikanske kunder således skulle betale 10,99 dollar for deres abonnement til Disney+, hvilket er en stigning på hele 38 procent, mens de amerikanske Hulu-kunder skal forvente at deres abonnement stiger med 1 til 2 dollar.

Et abonnement på Disney+ koster 79 kroner i Danmark, og det er endnu uvist om de danske kunder også kan forvente en prisstigning til december.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital