Artikel top billede

Twitter beordret til at give Elon Musk centrale dokumenter om antallet af falske konti

Dommer har beordret Twitter til at levere en række dokumenter om antallet af falske konti i forbindelse med det kuldsejlede opkøb af Twitter.

Twitter skal levere dokumenter fra en tidligere Twitter-direktør, som Tesla-direktør Elon Musk sagde var en nøglefigur i beregningen af ​​antallet af falske konti på platformen, ifølge en retskendelse mandag.

Det skriver Reuters.

Bot- og spamkonti på Twitter er blevet et centralt spørgsmål i den juridiske kamp om, hvorvidt Elon Musk skal gennemføre sit køb på 44 milliarder dollar af selskabet.

Twitter er nu beordret til at indsamle, gennemgå og producere dokumenter fra tidligere General Manager for Consumer Product Kayvon Beykpour. Sådan lyder dommen fra Kathaleen McCormick fra Delaware Court of Chancery.

Kayvon Beykpour forlod Twitter, efter at selskabet i april indvilligede i at blive opkøbt af. Han bliver i Elon Musks retsakter beskrevet som en af ​​de ledere, der er "mest intimt involveret i" at bestemme mængden af ​​spamkonti.

Dommeren nægtede samtidig Elon Musks anmodning om adgang til 21 andre personer med kontrol over relevant information.

Elon Musk anklagede tidligere på måneden Twitter for at have misrepræsenteret antallet af reelle aktive brugere på platformen, hvilket Twitter har afvist. Virksomheden har anklaget ham for at bryde sin aftale om at købe virksomheden og vil have dommeren til at beordre ham til at gennemføre handlen til 54,20 dollar per aktie

Twitters aktie lukkede mandag i 44,50 dollar per aktie.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
MS Power Platform

På dette seminar kan du høre mere om mulighederne i Power Apps, og hvordan du kommer igang med at skabe værdi med Microsofts low code/no code-platform. Du kan også få inspiration fra organisationer, der i dag allerede er godt i gang og som har gjort sig deres erfaringer med platformen. Hvad virker? Og hvad virker ikke?

28. september 2022 | Læs mere


Strategisk brug af cloud: Få styr på compliance, infrastruktur og industry clouds

På denne konference klæder vi dig på at træffe de strategiske de valg, som der ligger bag hybrid cloud. Og vi går i dybden med de compliance- og sikkerhedsmæssige udfordringer og beslutninger der følger med cloud-løsninger

29. september 2022 | Læs mere


Årets CISO 2022 - Sådan arbejder du med sikkerhed, systemer og ledelse

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2022 på denne konference.

05. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital