Artikel top billede

Twitter beordret til at give Elon Musk centrale dokumenter om antallet af falske konti

Dommer har beordret Twitter til at levere en række dokumenter om antallet af falske konti i forbindelse med det kuldsejlede opkøb af Twitter.

Twitter skal levere dokumenter fra en tidligere Twitter-direktør, som Tesla-direktør Elon Musk sagde var en nøglefigur i beregningen af ​​antallet af falske konti på platformen, ifølge en retskendelse mandag.

Det skriver Reuters.

Bot- og spamkonti på Twitter er blevet et centralt spørgsmål i den juridiske kamp om, hvorvidt Elon Musk skal gennemføre sit køb på 44 milliarder dollar af selskabet.

Twitter er nu beordret til at indsamle, gennemgå og producere dokumenter fra tidligere General Manager for Consumer Product Kayvon Beykpour. Sådan lyder dommen fra Kathaleen McCormick fra Delaware Court of Chancery.

Kayvon Beykpour forlod Twitter, efter at selskabet i april indvilligede i at blive opkøbt af. Han bliver i Elon Musks retsakter beskrevet som en af ​​de ledere, der er "mest intimt involveret i" at bestemme mængden af ​​spamkonti.

Dommeren nægtede samtidig Elon Musks anmodning om adgang til 21 andre personer med kontrol over relevant information.

Elon Musk anklagede tidligere på måneden Twitter for at have misrepræsenteret antallet af reelle aktive brugere på platformen, hvilket Twitter har afvist. Virksomheden har anklaget ham for at bryde sin aftale om at købe virksomheden og vil have dommeren til at beordre ham til at gennemføre handlen til 54,20 dollar per aktie

Twitters aktie lukkede mandag i 44,50 dollar per aktie.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du tilgangen til netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere