Top 100:Visma-koncernen brager frem: Fire af selskaberne blandt de 100 dygtigste i Danmark

Artikel top billede

Cisco med positiv udmelding efter corona-restriktioner har aftaget i Kina

Der begyndes at se positive tegn fra hardware-leverandøren Cisco, som ser færre forsyningsproblemer, lyder det.

Cisco Systems gav en positiv prognose for salget i første kvartal, da færre corona-restriktioner i Kina letter forsyningskædemangel og hjælper med at imødekomme efterspørgslen efter netværkshardware.

Resultater, der blev annonceret onsdag, tyder på, at producenter af netværksudstyr er begyndt at overvinde den komponentknas, der har stået på i længere tid.

Cisco melder nu om, at der allerede er begyndt at se positive tegn.

"Efter en udfordrende april på grund af de COVID-relaterede nedlukninger i Shanghai ... begyndte de overordnede forsyningsbegrænsninger at aftage lidt i den bagerste halvdel af fjerde kvartal og fortsætter ind i starten af ​​1. kvartal," lyder det fra Cisco-direktør.

Alligevel er stigende omkostninger en årsag til bekymring for producenten af ​​routere, switche og kommunikationsværktøjer, da Cisco flere omkostninger på fragt og logistik for at sikre en stabil forsyning af komponenter.

De højere omkostninger vil fortsætte på kort sigt, lyder det videre fra Cisco-direktøren.

Fjerde kvartals justerede omsætning nåede op på 13,1 milliarder dollar, hvilket slog forventningerne på 12,73 milliarder dollar.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital