Artikel top billede

Cisco med positiv udmelding efter corona-restriktioner har aftaget i Kina

Der begyndes at se positive tegn fra hardware-leverandøren Cisco, som ser færre forsyningsproblemer, lyder det.

Cisco Systems gav en positiv prognose for salget i første kvartal, da færre corona-restriktioner i Kina letter forsyningskædemangel og hjælper med at imødekomme efterspørgslen efter netværkshardware.

Resultater, der blev annonceret onsdag, tyder på, at producenter af netværksudstyr er begyndt at overvinde den komponentknas, der har stået på i længere tid.

Cisco melder nu om, at der allerede er begyndt at se positive tegn.

"Efter en udfordrende april på grund af de COVID-relaterede nedlukninger i Shanghai ... begyndte de overordnede forsyningsbegrænsninger at aftage lidt i den bagerste halvdel af fjerde kvartal og fortsætter ind i starten af ​​1. kvartal," lyder det fra Cisco-direktør.

Alligevel er stigende omkostninger en årsag til bekymring for producenten af ​​routere, switche og kommunikationsværktøjer, da Cisco flere omkostninger på fragt og logistik for at sikre en stabil forsyning af komponenter.

De højere omkostninger vil fortsætte på kort sigt, lyder det videre fra Cisco-direktøren.

Fjerde kvartals justerede omsætning nåede op på 13,1 milliarder dollar, hvilket slog forventningerne på 12,73 milliarder dollar.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere