Artikel top billede

(Foto: PR/Podimo)

Morten Strunges Podimo modtager kæmpe kapitalindskud på 436 millioner

Podcasttjenesten Podimo skal udvide, og det ske med en ny kapitalindsprøjtning fra investorerne.

Streamingplatformen for lydbøger og podcasts Podimo skal vokse, og det skal ske med hjælpe fra en stor kapitalindsprøjtning på knap 436 millioner kroner fra investorerne.

Det skriver Finans.

Kapitalen kommer blandt andet fra fonden 83North og en række andre selskaber, der tidligere har skudt penge i selskabet.

"Vores internationale udvidelse går over alle forventninger, og vi kan se, at vores vækst og indholdsstrategi bliver ved med at vokse. Denne investeringsrunde sender et klart signal om, at vores model virker. Mens vi fortsat har fokus på at vækste vores eksisterende markeder og åbne op for nye, så bygger vi også videre på vores omfattende indholdskatalog," udtaler Morten Strunge, stifter og adm. direktør i Podimo, ifølge mediet.

Podimo havde ved sidste regnskab for året 2021 et underskud på 111 millioner kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere