Artikel top billede

(Foto: PR/Podimo)

Morten Strunges Podimo modtager kæmpe kapitalindskud på 436 millioner

Podcasttjenesten Podimo skal udvide, og det ske med en ny kapitalindsprøjtning fra investorerne.

Streamingplatformen for lydbøger og podcasts Podimo skal vokse, og det skal ske med hjælpe fra en stor kapitalindsprøjtning på knap 436 millioner kroner fra investorerne.

Det skriver Finans.

Kapitalen kommer blandt andet fra fonden 83North og en række andre selskaber, der tidligere har skudt penge i selskabet.

"Vores internationale udvidelse går over alle forventninger, og vi kan se, at vores vækst og indholdsstrategi bliver ved med at vokse. Denne investeringsrunde sender et klart signal om, at vores model virker. Mens vi fortsat har fokus på at vækste vores eksisterende markeder og åbne op for nye, så bygger vi også videre på vores omfattende indholdskatalog," udtaler Morten Strunge, stifter og adm. direktør i Podimo, ifølge mediet.

Podimo havde ved sidste regnskab for året 2021 et underskud på 111 millioner kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
MS Power Platform

På dette seminar kan du høre mere om mulighederne i Power Apps, og hvordan du kommer igang med at skabe værdi med Microsofts low code/no code-platform. Du kan også få inspiration fra organisationer, der i dag allerede er godt i gang og som har gjort sig deres erfaringer med platformen. Hvad virker? Og hvad virker ikke?

28. september 2022 | Læs mere


Strategisk brug af cloud: Få styr på compliance, infrastruktur og industry clouds

På denne konference klæder vi dig på at træffe de strategiske de valg, som der ligger bag hybrid cloud. Og vi går i dybden med de compliance- og sikkerhedsmæssige udfordringer og beslutninger der følger med cloud-løsninger

29. september 2022 | Læs mere


Årets CISO 2022 - Sådan arbejder du med sikkerhed, systemer og ledelse

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2022 på denne konference.

05. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital