Top 100:Visma-koncernen brager frem: Fire af selskaberne blandt de 100 dygtigste i Danmark

Artikel top billede

Uber fryser al intern Slack-kommunikation og undersøger påstået hack

Uber er ved at undersøge et muligt hack mod kørselstjenesten, efter en person fik adgang til ansats Slack-konto og påstod at have adgang til virksomhedens interne databaser.

Kørselstjenesten Uber har lukket al intern kommunikation over Slack, mens virksomheden undersøger et cybersikkerhedsbrud, hvor en hacker påstår at have fået adgang til virksomhedens interne databaser.

Det skriver Bloomberg.

Uber-ansatte modtog torsdag en besked fra en ukendt person på Slack, hvor personen skrev "Jeg er en hacker", lyder det.

Personen, der påstod at være en hacker, havde fået adgang til en medarbejders konto og hævede også, at vedkommende havde fået adgang til virksomhedens interne databaser.

En repræsentant fra Uber bekræftede, at der har været et brud, men nægter at uddybe yderligere.

Virksomheden oplyser på Twitter, at politiet er blevet kontaktet og at al kommunikation på Slack er blevet indstillet, mens den påståede hackers udsagn undersøges.

Der er på nuværende tidspunkt ingen meldinger om, at det påståede hack har haft indflydelse på Ubers kørselstjeneste eller madleveringstjeneste Uber Eats.

Uber har tidligere været ramt af hackerangreb, hvor flere millioner brugeres private data blev lækket.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital