Artikel top billede

Uber fryser al intern Slack-kommunikation og undersøger påstået hack

Uber er ved at undersøge et muligt hack mod kørselstjenesten, efter en person fik adgang til ansats Slack-konto og påstod at have adgang til virksomhedens interne databaser.

Kørselstjenesten Uber har lukket al intern kommunikation over Slack, mens virksomheden undersøger et cybersikkerhedsbrud, hvor en hacker påstår at have fået adgang til virksomhedens interne databaser.

Det skriver Bloomberg.

Uber-ansatte modtog torsdag en besked fra en ukendt person på Slack, hvor personen skrev "Jeg er en hacker", lyder det.

Personen, der påstod at være en hacker, havde fået adgang til en medarbejders konto og hævede også, at vedkommende havde fået adgang til virksomhedens interne databaser.

En repræsentant fra Uber bekræftede, at der har været et brud, men nægter at uddybe yderligere.

Virksomheden oplyser på Twitter, at politiet er blevet kontaktet og at al kommunikation på Slack er blevet indstillet, mens den påståede hackers udsagn undersøges.

Der er på nuværende tidspunkt ingen meldinger om, at det påståede hack har haft indflydelse på Ubers kørselstjeneste eller madleveringstjeneste Uber Eats.

Uber har tidligere været ramt af hackerangreb, hvor flere millioner brugeres private data blev lækket.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere