Artikel top billede

(Foto: Niels de Boissezon / Niels de Boissezon)

Apple begynder at producere den nye iPhone 14 i Indien: Markerer et skifte væk fra Kina

Apple diversificerer nu sin forsyningskæde ved at produktionen af den nye iPhone 14 til Indien i stedet for Kina.

Apple er begyndt at producere sin spritnye iPhone 14 i Indien.

Det sker for at diversificere sin forsyningskæden, der i høj grad har været afhængigt af det kinesiske produktionsapparat, skriver BBC.

Apple producerer dog stadig størstedelen af sine iPhones i Kina, men med det seneste skifte markerer selskabet en ny retning, hvor der er taget højde for de politiske spændinger mellem Kina og USA.

I Kina er der nemlig blevet indført en "zero-covid"-politik, der har været årsag til de massive lockdowns, hvor hele millionbyer pludselig står øde hen. Når dette er sket, så har det ramt landets virksomheder særdeles hårdt.

"Den nye iPhone 14-serie introducerer banebrydende ny teknologu og vigtige sikkerhedsforanstaltninger. Vi er begejstrejede for at producere iPhone 14 i Indien," lyder det fra Apple i en udtalelse.

Det faktum, at et verdenskendt brand som Apple, nu vælger at producere i Indien, er især noget, der glæder Indiens premierminister Narendra Modi og hans regering, lyder det.

For otte år tilbage lancerede Indien en kampagne kaldet "Make in India", der skulle sørge for at tiltrække udenlandske selskaber, der valgte Indien som produktionsland.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere