Artikel top billede

(Foto: Computerworld.dk)

Nye krav til britiske teleselskaber: På denne dato skal al Huawei-udstyr været fjernet

Teleselskaberne i Storbritannien har fået forlænget en række frister for, hvornår de skal have fjernet Huawei-udstyr fra deres netværk.

De britiske teleselskaber har fået forlænget fristen for, hvornår de skal have fjernet Huawei-udstyr fra deres netværk.

Det fremgår af en skrivelse, som den britiske regering har fremsendt til 35 af landets teleselskaber.

Oprindeligt lød kravet, at de skulle være fjernet fra netværket den 28. januar 2023, men nu lyder kravet, at selskaberne senest til december 2023 skal have fjernet telemaster og lignende Huawei-udstyr fra deres kernenetværk.

Samtidig bliver et krav om at reducere niveauet af Huawei-udstyr på kernenetværkene til 35 procent i juli 2023 nu rykket til 31. oktober 2023.

Den den britiske regering står dog fast på et krav om, at alle typer af Huawei-udstyr være fjernet fra de britiske telenetværk i 2027, mens der samtidig indføres et krav om et øjeblikkeligt forbud mod installation af nyt Huawei udstyr på britiske 5G-netværk.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere