Artikel top billede

Udstilling: Træd ind i Pixar-filmene på Experimentarium

På den 1.250 kvadratmeter særudtilling The Science Behind Pixar kan man tage en selfie med Buzz Lightyear, arbejde med animation og lyssætning eller se verden fra insekthøjde.

Med Pixars første film, Toy Story fra 1995, blev der sat helt nye standarder for animationsfilm.

Siden har film som Cars, Up!, Find Nemo, De Utrolige, Wall-E og mange andre igen og igen formået at fortælle sjove, rørende og undertiden tankevækkende historier, der taler til både børn og voksne.

Med ”The Science Behind Pixar” kan man opleve, hvordan studiet bruger bl.a. videnskab, ny teknologi, matematik og ingeniørkunst til at gøre historierne levende.

For i sidste uge åbnede den rejsende udstilling for første gang i Europa, nemlig på Experimentarium i Hellerup.

Den mere end 1.200 kvadratmeter store udstilling kan opleves frem til april, og her kan man på otte særskilte områder få en fornemmelse af, hvordan Pixar arbejder i praksis. Blandt andet med overflader, kameraer, animation og lyssætning.

Man kan også opleve en række af de kendte figurerer i fuld størrelse samt forsøge at modellere en robot med enkle 3D-former.

Besøgende kan desuden arbejde med følelser og udtryk ved at bevæge øjne, bryn og pupiller på en karakter fra Toy Story, programmere en fiskestime fra Find Nemo og meget andet.

The Science Behind Pixar er i sagens natur velegnet børnefamilier og desuden målrettet

skoler fra 4. klassetrin til og med ungdomsuddannelserne.

Læs yderligere og se flere billeder fra udstillingen her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere