Artikel top billede

(Foto: Esa Riutta/Pixabay)

Microsoft tilføjer længe ventet funktion til Excel

Snart vil det være muligt at sætte en billedfil ind i en celle i Excel.

Microsoft tilføjer en ny funktion til Excel.

Snart vil brugere kunne placere et billede inde i cellerne i Excel.

Det skriver Windowscentral.

Funktionen vil tillade brugere at flytte og ændre størrelse på celler, der indeholder billeder og kan allerede begynde at blive udrullet i december 2022. Tidspunktet kan dog nå at ændre sig.

Det vil også lade brugere filteret og sortere i celler med fotos, hvis de er ved siden af ​​celler, der indeholder andre typer indhold som tekst og tal.

Som det er i dag flyder billederne rundt ovenpå cellerne.

"Dine billeder kan nu være en del af regnearket i stedet for at flyde ovenpå. Du kan flytte og ændre størrelse på celler, sortere og filtrere og arbejde med billeder i en Excel-tabel," lyder Microsoft 365 Roadmap-indlægget

Funktionen vil være tilgængelig på Excel til nettet såvel som på Android, Windows og macOS.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere