Artikel top billede

(Foto: WorldSpectrum/Pixabay)

Dommer slår fast: Konkursramt krypto-selskab ejer brugernes indskud – kunderne mister milliarder

Kryptofirmaet Celsius Network ejer de fleste af kundernes indskud, har en dommer besluttet. Kunderne kan miste milliarder.

Kryptovaluta-udlåneren Celsius Network, erklærede sig konkurs i slutningen af 2022, og nu har en konkursdommer i USA slået fast, at kryptoplatformen ejer det meste af den kryptovaluta, som kunderne har indsat på platformen.

Det skriver Reuters.

Celsius’ kunder såt derved sidste i køen til tilbagebetaling i forbindelse med selskabets konkurs. De andre kreditorer samt kunder med ikke-rentebærende konti skal betales først, og de fleste kunder mister sandsynligvis en stor del af deres indskud.

Det kommer til at ramme omkring 600.000 konti, som havde værdier for 4,2 milliarder dollar – svarende til 29,1 milliarder kroner.

Ifølge konkursdommeren Martin Glenn fra retten i New York meddeler, at mange kunder nok kun vil kunne inddrive "kun en lille procentdel", skriver Reuters.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere