Artikel top billede

eBay fyrer 500 medarbejdere

En af verdens mest udbredte platforme til online handel, eBay, indleder en fyringsrunde, der vil koste fire procent af alle medarbejdere jobbet.

Der er gang i svingdøren hos flere amerikanske tech-selskaber, og nu har eBay også meldt sig under de sørgelige faner.

E-handelspladsen har netop meldt ud, at man vil skille sig af med 500 ansatte på globalt plan.

Det svarer til fire procent af den samlede stab, skriver Reuters.

"Det her skifte giver os yderligere rum til at investere og skabe nye jobroller i områder med stort potentiale - nye teknologier, kundeinnovation og kernemarkeder," lyder det fra Jamie Iannone, CEO hos eBay, i en meddelelse til medarbejderne.

Det er næsten på daglig basis, at der kommer udmeldinger om fyringer fra de store amerikanske tech-selskaber.

Videotjenesten Zoom har netop meddelt, at man vil fyre 1.600 ansatte, hvilket svarer til 15 procent af den samlede styrke. Få dage forinden havde Dell meldt om 6.650 fyringer.

Google har tidligere på året meldt ud, at der skal afskediges over 12.000 ansatte, og Microsoft har ligeledes planer om at skære i staben med 10.000 stillinger. Salesforce vil ligeledes fyre 7.000 medarbejdere.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere