Artikel top billede

Foxconns kæmpefabrik i Kina i fulde omdrejninger: Sætter ny omsætningsrekord

Apple-fabrikken, som var ramt af protester som følge af de kinesiske covid-19-restriktioner, er tilbage i solid produktion og er med til at hæve Foxconns omsætning til højt niveau.

Efter store udfordringer med produktionen hæver verdens største iPhone-fabrik Foxconn i januar salget til nyt højt niveau.

I en salgsopdatering søndag rapporterede den taiwanske produktionsgigant og Apple-leverandør om en omsætning på 22 milliarder dollar i januar, 48 procent mere end i samme periode for et år siden.

Det er det højeste niveau nogensinde for den måned. Omsætningen steg næsten fem procent i forhold til måneden før.

Det skriver CNN.

Producenten tilskrev de positive takter sin store iPhone-fabrik i Zhengzhou i det centrale Kina, som er ved at vende tilbage til normalen efter at have været berørt af de omsiggribende corona-restriktioner og arbejdsprotester.

Derudover hjalp en bedre komponentforsyning også med at øge salget.

Både forbrugerelektronik og computerprodukter viste begge en stærk tocifret vækst, fremgår det.

Foxconns problemer begyndte tilbage i oktober, da ansatte forlod den kinesiske fabrik på grund af bekymringer om corona-relaterede arbejdsforhold og mangel på mad. Md Senere tilbød Foxconn bonusser til de ansatte for at vende tilbage.

Men voldsomme protester brød siden ud i november, da nyansatte medarbejdere sagde, at ledelsen var løbet fra deres løfter.

Arbejdere stødte sammen med sikkerhedsofficerer, før virksomheden til sidst tilbød dem kontanter for at stoppe og forlade stedet.

I sidste uge pegede Apple på udfordringer i Kina som en nøglefaktor i dets dårligere end forventet indtjening. Apple har også tidligere meldt ud, at det overvejer at flytte produktionen ud af Kina.

Foxconn har siden formået at stabilisere driften på sit anlæg. I sidste måned rapporterede kinesiske statsmedier, at fabrikken i Zhengzhou næsten var normal igen og nåede 90 procent af kapaciteten i slutningen af ​​december.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere