Artikel top billede

(Foto: Laurenz Heymann/Unsplash)

Apple i spareøvelse: Forsinker bonusser og begrænser ansættelser

Tech-giganten er havnet i en sparreøvelse. Færre ansættelser, udskudte bonusser til de ansatte og mindre rejse er på tapetet.

Iphone-producenten Apple er havnet i en sparerunde.

Apple har ellers holdt nogenlunde igen med besparelser i forhold til andre tech-giganter, mens selskabets CEO Tim Cook i stedet har taget en lønreduktion på 40 procent – han tjener dog stadig 49 millioner dollar om året.

Men nu går den ikke længere – personalet bliver også ramt.

Apple forsinker bonusser til nogle afdelinger i virksomheden og udvider en omkostningsbesparende indsats.

Det skriver Bloomberg.

Selskabet vil reducere hyppigheden af ​​bonusser for en del af Apples ansatte. Derudover begrænser Apple ansættelser til flere job og lader yderligere stillinger stå ubesatte, når medarbejderne forlader selskabet.

Dem i selskabet, der plejede at få bonusser to gange om året, bliver nu reduceret til en gang om året.

Det forlyder også, at selskabet vil begrænse rejser.

Efter den seneste skuffelse ved det nylige regnskab, fortalte Tim Cook, at han ikke kunne udelukke fyringer i fremtiden – så langt går disse besparelser dog ikke.

“Fyringer er vores sidste udvej, men du skal aldrig sige aldrig,” sagde Tim Cook på det såkaldte earnings call efter regnskabsaflæggelsen, hvor han tog mod spørgsmål fra investorer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere