Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

(Foto: PR-Foto)

e-Boks ramt af omfattende nedbrud: Har været nede siden torsdag aften

Den virtuelle postkasse e-Boks er stadig ramt af et nedbrud, der begyndte torsdag aften. Borgerne ikke kan logge på tjenesten for at læse digital post.

(Opdatering klokken 9.20: e-Boks har oplyst, at nedbruddet stammer fra et problem hos it-leverandøren KMD)

e-Boks er ramt af et omfattende nedbrud, der begyndte torsdag aften.

Problemerne fortsætter fredag morgen, hvor brugerne derved ikke logge på tjenesten.

"Vi oplever i øjeblikket tekniske problemer, som kan medføre, at du ikke kan logge på. Du kan i mellemtiden få vist din post fra det offentlige på Borger.dk og Virk.dk. Vi arbejder på en løsning og beklager ulejligheden," oplyser selskabet på hjemmesiden.

Nedbruddet begynte torsdag aften omkring klokken 19.00, beretter Ekstra Bladet, og de tekniske udfordringer er stadig ikke løst. Problemerne gælder for både webbrowser samt appen.

De fleste lønmodtagere får udbetalt deres løn i dag, og derved er der også utallige lønsedler, der distribueres via e-Boks enten i går eller i dag.

Hvad angår digital post fra det offentlige, så er det muligt at tilgå den fra de andre visningsklienter såsom borger.dk, virk.dk og mit.dk.

e-Boks oplyser ikke på sin hjemmeside, hvad der forårsager nedbruddet, eller hvornår tjenesten regnes med at være funktionsdygtig igen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere