Artikel top billede

Chip-selskabet Arm vil hente tocifret milliardbeløb ved børsnotering

Den britiske chip-designer Arm vil børsnoteres og derved hente et større tocifret milliardbeløb – den nuværende ejer bibeholder dog kontrollen.

Chip-designeren Arm, som er ejet af Japanske Softbank, vil lade sig børsnotere for et større milliardbeløb.

Arm planlægger atsælge aktier på børsen Nasdaq til en værdi af mellem otte og 10 milliarder dollar, hvilket i danske kroner er mellem 54 milliarder kroner og 68 milliarder kroner.

Det skriver CNBC.

Størrelsen af børsnoteringen er dog ikke helt afgjort, men The Register skriver, at Softbank vil holde kontrollen med Arm.

Arm meddelte lørdag, "at det fortroligt har indsendt et udkast til registreringserklæring på formular F-1 til US Securities and Exchange Commission vedrørende det foreslåede børsnoterede udbud af amerikanske depositaraktier, der repræsenterer dets ordinære aktier."

For nyligt kom det også frem, at den britiske chip-designer og specialist Arm ville til at fremstille chips under eget navn.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere