Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

EU skyder fristen for afgørelse om Broadcom og VMware – se den nye dato

EU udskyder afgørelse om Broadcoms opkøb af VMware. Beslutningen træffes til sommer.

EU’s konkurrencemyndigheder har forlænget fristen for at skulle træffe en afgørelse i sagen om Broadcoms opkøb af VMware – en handel til en værdi af 61 milliarder dollar.

Den nye deadline er 26. juni.

Det skriver Reuters.

Før var det 21. juni, der var deadline. Fristen blev forlænget efter aftale med virksomhederne, meddeler EU-Kommissionen, til mediet.

Broadcoms administrerende direktør, Hock Tan, forsøgte i sidste uge at overbevise Europa-Kommissionen om aftalen ved en lukket høring.

Bekymringer fra EU

Europa-Kommissionen har indgivet en klagepunktsmeddelese vedrørende Broadcoms overtagelse af VMware, da kommissionen mener, at opkøbet vil ”begrænse konkurrencen på markedet for visse hardwarekomponenter, der fungerer sammen med VMwares virtualiseringssoftware.”

Sådan fremgår det af meddelelsen.

Kommissionen uddyber, at Broadcom, der tilbyder netværkskort (NIC'er), Fibre Channel Host-Bus Adaptere (FC HBA'er) og lageradaptere, og at handlen vil begrænse konkurrencen på disse produkter ved at udelukke konkurrenters hardware ved at forsinke eller forringe deres adgang til VMwares servervirtualiseringssoftware.

"Derudover var Kommissionen bekymret for, at Broadcom kunne hindre andre udbyderes udvikling af SmartNIC'er og begynde at samle VMwares virtualiseringssoftware med sin egen software og ikke længere tilbyde VMwares virtualiseringssoftware som et selvstændigt produkt," skriver kommissionen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere