Artikel top billede

(Foto: Unsplash)

Nu kan du bruge Apples iMessage i Windows 11

Den seneste opdatering af Phone Link-programmet giver support til iPhone og iMessage.

Microsoft har udgivet en ny version af Phone Link, et program, der gør det muligt at bruge en Windows 11-computer til at foretage telefonopkald eller sende tekstbeskeder.

Det skriver Computersweden.

Den store nyhed denne gang er understøttelse af Iphone og Imessage, altså Apples gratis sms-alternativ.

Det skal dog bemærkes, at der i øjeblikket ikke er understøttelse af billeder, videoklip og gruppechat. Det er heller ikke muligt at tage del i historien i sin helhed.

En guide til, hvordan du skifter mellem din iPhone og din computer ved hjælp af Phone Link, kan findes på Microsofts websted.

"Vi annoncerede for nylig, at Windows 11 udvidede vores Phone Link-funktion for at muliggøre forbindelsen mellem en Windows 11-pc og en iOS-mobilenhed med det formål at fjerne barrierer mellem din telefon og pc og gøre det nemmere at oprette forbindelse til de mennesker, du holder mest af," skriver Ali Akgun, vicedirektør for Windows and Devices hos Microsofts i et blogindlæg.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere