Artikel top billede

(Foto: Unsplash)

Nu kan du bruge Apples iMessage i Windows 11

Den seneste opdatering af Phone Link-programmet giver support til iPhone og iMessage.

Microsoft har udgivet en ny version af Phone Link, et program, der gør det muligt at bruge en Windows 11-computer til at foretage telefonopkald eller sende tekstbeskeder.

Det skriver Computersweden.

Den store nyhed denne gang er understøttelse af Iphone og Imessage, altså Apples gratis sms-alternativ.

Det skal dog bemærkes, at der i øjeblikket ikke er understøttelse af billeder, videoklip og gruppechat. Det er heller ikke muligt at tage del i historien i sin helhed.

En guide til, hvordan du skifter mellem din iPhone og din computer ved hjælp af Phone Link, kan findes på Microsofts websted.

"Vi annoncerede for nylig, at Windows 11 udvidede vores Phone Link-funktion for at muliggøre forbindelsen mellem en Windows 11-pc og en iOS-mobilenhed med det formål at fjerne barrierer mellem din telefon og pc og gøre det nemmere at oprette forbindelse til de mennesker, du holder mest af," skriver Ali Akgun, vicedirektør for Windows and Devices hos Microsofts i et blogindlæg.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere