Artikel top billede

Flere switche fra Cisco er ramt af sårbarheder. Switchen på billedet har ikke noget med de aktuelle sårbarheder at gøre. (Foto: JumpStory)

Flere alvorlige sårbarheder i Cisco-switche - fire af dem kritiske

Cisco advarer kunderne om flere alvorlige sårbarheder i selskabets switche.

Cisco advarer nu sine kunder om, at der er fundet et antal sårbarheder i selskabets switche.

Fire af dem er klassificeret som kritiske med en score på 9,8 ud af 10 på CVSS-skalaen. Det betyder, at sårbarhederne kan bruges til at afvikle skadelig kode på de berørte enheder.

Cisco har offentliggjort en liste over alle de tilgængelige patches samt hvilke sårbarheder, de beskytter mod. Listen findes her.

Cisco gør opmærksom på, at der ikke findes nogen sikkerhedspatches til Cisco-produkterne Small Business 200, 300 og 500, da supporten til disse enheder er stoppet.
IT-JOB

Dansk Sygeplejeråd

IT-teknisk medarbejder

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Data Engineers til bekæmpelse af skatteunddragelse

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Webanalytiker til digitale løsninger
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere