Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Bog: Dansk udgivelse om techverdenens største provokatør

8. september udkommer ny bog om Elon Musk af erhvervsjournalist Ole Hall.

Hvorvidt Elon Musk er klodens rigeste person eller ”kun” én af de rigeste må komme an på dagsform, målfoto og opgørelsesmetode.

Men at han er den mest kontroversielle og fascinerende nutidige erhvervsperson er til gengæld hævet over enhver tvivl. Hvilket også afspejler sig i nærmest ekstrem pressedækning af – og et støt stigende antal bøger om – manden.

8. september udkommer ”Techmogulen Elon Musk - manden der vil forme vores fremtid” af den danske erhvervsjournalist Ole Hall, der også har flere andre bøger i genren bag sig om hhv. Pandora, Ryanair og ”Kasi” Jesper Laustrup Nielsen.

I den nye udgivelse tegner Ole Hall et portræt af Musk som en mangefacetteret person, der på den ene side agerer som benhård, bundlinjefokuseret og traditionel forretningsmand af alfahan-typen med en mildest talt kompleks barndom i bagagen.

På den anden side er Musk også et grundlæggende barnagtigt menneske, der nyder at shitposte og drille alverden online.

Mest af alt alene fordi han finder det fornøjeligt at se andre mennesker tabe besindelsen.

Men mest er manden dog som uomgængeligt nyskabende iværksætter, der allerede har forandret to af de mest konservative industrier grundlæggende, nemlig rumfart og bilfabrikation.

Og som har visioner om meget mere – bl.a. intelligente implantater, Marsrejser og rasende hurtig offentlig transport.

Det kommer Ole Hall alt sammen ind på i sin bog, der overvejende bygger på åbne kilder såsom allerede publicerede interviews.

Modsat blandt andet den kommende Musk-biografi af Walter Isaacson, der har draget fordel af en lang række interviews med både Musk selv og med folk omkring ham.

Titel: Techmogulen Elon Musk – manden der vil forme vores fremtid

Forfatter: Ole Hall