Artikel top billede

(Foto: Microsoft/PR)

Microsoft klar med ny vild Copilot: Samler selskabets tjenester med AI

Microsoft har annonceret den nye Copilot, som skal bringe tech-gigantens tjenester sammen. Den kommer allerede i denne måned.

Techgiganten Microsoft har netop annonceret ’Copilot’, som skal få virksomhedens apps og tjenester til at samarbejde med AI.

Techgiganten har tidligere lanceret separate versioner af Copilot til forskellige dele af dens portefølje, men denne forenede Copilot skal nu binde tingene sammen.

Copilot begynder at udrulle allerede 26. september som en del af den næste Windows 11-opdatering. den vil være tilgængelig på tjenester i Windows 11, Microsoft 365, Bing og Microsoft Edge.

”Copilot i Windows (i forhåndsvisning) giver dig mulighed for at skabe hurtigere, komplette opgaver med lethed og mindsker din kognitive belastning – hvilket gør engang komplicerede opgaver enkle,” skriver Yusuf Mehdi, CVP og Consumer Chief Marketing Officer hos Microsoft i et blogindlæg og fortsætter:

”Vi har gjort adgangen til kraften i Copilot problemfri, da den altid er der for dig på proceslinjen eller med Win+C-tastaturgenvejen, der giver assistance sammen med alle dine apps, på alle skærmstørrelser på arbejdet, i skolen eller derhjemme.”

Microsoft Copilot kan kan blandt andet benyttes af brugere til at udføre opgaver i apps som Paint, Photos, Clipchamp og mere.

(Artiklen fortsætter under videoen.)

Microsoft 365 Copilot til virksomheder

Derudover vil Microsoft 365 Copilot være generelt tilgængelig for virksomhedskunder den 1. november 2023 sammen med Microsoft 365 Chat, en ny AI-assistent.

”I dag introducerer vi også en ny hero-oplevelse i Microsoft 365 Copilot: Microsoft 365 Chat. Du så et glimt af Microsoft 365 Chat i marts, dengang kaldet Business Chat - men hurtige fremskridt i løbet af de sidste par måneder har taget det til et helt nyt niveau,” skriver Yusuf Mehdi og fortsætter:

”Microsoft 365 Chat kæmmer på tværs af hele dit univers af data på arbejdet, inklusive e-mails, møder, chats, dokumenter og mere, plus internettet.”

Læs mere her.

Microsoft er kommet med følgende annoncering:

  • Over 150 nye funktioner i den næste opdatering til Windows 11. Den tilfører copilots og AI til apps som Paint, Photos, Clipchamp og meget mere.

  • Bing vil bruge den seneste DALL-E 3-model fra OpenAI og levere mere personlige svar baseret på brugerens søgehistorik.

  • Microsoft 365 Copilot vil være tilgængelig for virksomhedskunder den 1. november 2023 sammen med Microsoft 365 Chat.

  • Microsoft introducerer nye Surfaceprodukter, som understøtter AI-teknologien med kraftfulde nye komponenter.