Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

(Foto: Microsoft blog)

Nu slipper Microsoft det nye og forbedrede Teams løs til brugerne

Den nye Teams-app med tonsvis af opgraderinger kan nu tages i brug.

Microsoft åbner for den generelle tilgængelighed af den længe ventede Microsoft Teams til Windows og Mac. Microsoft kalder det "en ny æra for Microsoft Teams."

"I dag er vi glade for at kunne annoncere den generelle tilgængelighed af den nye Microsoft Teams-app til Windows og Mac inklusive uddannelseskunder. Vi begynder også at udrulle nye teams til offentlig forhåndsvisning for vores Virtual Desktop Infrastructure (VDI) og offentlige cloud-kunder,” skriver Anupam Pattnaik, product lead hos Microsoft, i et blogindlæg.

Før annonceringen var det kun muligt at se en forhåndsvisning.

Microsoft Teams 2.0 kommer med en markant forbedring af systemressourceforbruget og en helt ny Teams-klient. Den nye app vil bruge 50 procent mindre hukommelse, belaste CPU'en mindre og forbedre batterilevetiden på enheder, der bruger Teams.

Den nye app flytter Teams væk fra Electron og over til Microsofts Edge Webview2-teknologi. Derudover har Microsoft skiftet til React, et JavaScript-bibliotek, der vil tilbyde UI-forbedringer til Teams i de kommende måneder.

”Vi har gjort bemærkelsesværdige fremskridt siden lanceringen af ​​nye Teams i offentlig forhåndsvisning. New Teams har nu fuld funktionsparitet for næsten alle funktioner, herunder tilpassede branche-apps, tredjeparts-apps, breakout-rum, 7x7-video, opkaldskøer, PSTN-opkald, kontekstsøgning i chats og kanaler, krydspost en kanalsamtale, og mere.”

”Vi har fokuseret på at levere ydeevne af høj kvalitet og forbedre det grundlæggende inden for områder som pålidelighed, sikkerhed og it-styring for at sikre, at nye teams opfylder de skiftende krav i din organisation,” skriver Anupam Pattnaik fortsat i blogindlægget.

Med overgangen til generel tilgængelighed vil nye funktioner og forbedringer udelukkende være tilgængelige i det nye Teams.

Det nye Teams inkluderer support til Multi-tenant-organisationer (MTO) og multi-tenant, multi-account (MTMA), hvilket muliggør kommunikation og samarbejde på tværs af brugere og organisationer på tværs af flere lejere og konti.

”Opgradering til nye Teams er hurtig og problemfri – ingen migrering er påkrævet!” skriver Anupam Pattnaik.

Brugere af det klassiske Teams vil automatisk blive opgraderet til det nye Teams i de kommende måneder.

For at komme i gang med det nye Teams skal brugerne benytte knappen øverst i højre hjørne af Teams.

”Vi vil snart begynde at gøre nye Teams til standardappen for alle Teams-brugere baseret på vores tidsplan,” lyder det fra Pattnaik.

Du kan læse om Microsofts tidsplan her.

Se udsnit af det nye Teams herunder: