Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

(Foto: PR / 20th Century Studios / Marvel Studios)

Ikke for børn: Indebrændte superhelte slår trailerrekord

Traileren til kommende Deadpool & Wolverine har slået visningsrekord og tyder på at filmen bliver grænseoverskridende sjov, ekstremt voldelig og bundsjofel.

Superhelte og -skurke får ofte deres kræfter efter uheld eller som resultat af ekstremt smertefulde indgreb.

Benhård toksisk biomanipulation har for eksempel gjort Deadpool bomstærk og praktisk taget usårlig, mens Wolverine under ubegribelige pinsler blev udstyret med metalskelet og sine velkendte knivkløer.

Netop de to er så også – givetvis som følge af deres lettere traumatiske oplevelser – et par asociale stoddere, som er rasende besværlige at samarbejde med.

Men nu mødes de endelig i den kommende Marvelfilm "Deadpool & Wolverine."

Her tvangsrekrutteres Deadpool af Time Variance Authority, der endnu engang bøvler med at redde universet fra en eller anden kosmisk katastrofe.

Det er endnu ukendt, hvad Wolverines præcise opgave bliver.

Men det skal man nok også være ægte Marvel-fan for rigtig at gå op i, for plottet er sjældent det mest interessante i superheltefilm.

For en god uges tid siden blev biograftraileren til filmen frigivet, og tilsammen er de to indebrændte helte åbenbart rasende populære. Traileren blev i hvert fald afspillet hele 365 millioner gange – alene indenfor det første døgn.

Men traileren tyder så også på, at filmen er virkeligt sjov. Samtidig er den som andre film med Deadpool i centrum så afgjort ikke for mindre børn.

Det er trods alt de færreste, der rigtig orker at (bort)forklare betydningen af replikker som eksempelvis ”Pegging isn’t new for me, friendo, but it is for Disney” for de uskyldige små.

Undervejs i traileren ser man for øvrigt ikke Wolverine direkte. Men det mere end antydes, at han lægger ud med at give Deadpool læsterlige klø, så det skal nok blive muntert.

I hovedrollerne ses Ryan Reynolds og Hugh Jackman som hhv. Deadpool og Wolverine samt Jennifer Garner som Elektra.

Desuden vil kendere af den fremragende serie Succession glæde sig over et gensyn med skuespilleren bag den konfliktsky übervatnisse Tom Wambsgans – nemlig Matthew Macfadyen, der her har rollen som tidsembedsmanden Mr. Paradox, der skal holde styr på de to kamphaner.

Deadpool & Wolverine har dansk biografpremiere 24. juli.