Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Streaming: Endnu mere Percy Jackson

Næste sæson af “Percy Jackson and the Olympians” kommer til at handle om anden bog i serien, men vil dog mangle et velkendt ansigt.

Rick Riordans bøger om Percy Jackson og den græske mytologi er blevet voldsomt populære – og de to første bøger blev også tidligt forsøgt filmatiseret, men begge med at blive en stor skuffelse for seriens fanskare.

Derfor var det en glædelig nyhed for bøhernes fanskare, da Disney+ lancerede serien “Percy Jackson and the Olympians” i 2023.

Første sæson – som vi også har skrevet om her blev modtaget varmt af både anmeldere og fans, der var begejstrede for, at serien lænede sig meget op ad bogen.

Det gik faktisk så godt, at Disney+ agter at føre succesen videre.

I hvert fald har de givet grønt lys til endnu en sæson, der (måske ikke til den store overraskelse) denne gang vil omhandle seriens anden bog: “Percy Jackson and the Sea of Monsters”.

Her må de tre hovedpersoner Percy, Annabeth og Grover begive sig ud på en farefuld rejse gennem Uhyrernes Hav for at finde Det Gyldne Skind.

Kun med dette mystiske objekt kan de redde Thalias træ og forhindre at deres hjemsted, Halvblodslejren, angribes af farlige monstre.

Det er endnu uvist hvornår sæson 2 udkommer – men den vil med sikkerhed ikke have Lance Roddick i rollen som gudernes konge Zeus, for han døde desværre sidste år af et hjertestop, og det er endnu ukendt, hvem der skal udfylde hans sko på Olympen.