Artikel top billede

Ny iTunes har stadig problemer med Vista

Den nye version af iTunes er blevet mere Vista-venlig, men der er stadig problemer i parforholdet mellem Windows Vista og iTunes.

Den nye opdaterede version af iTunes understøtter blandt andet Apples kommende tv-produkt samt en forbedret funktion til at sortere de digitale albums, men det populære program mangler stadig flere elementer før det understøtter Windows Vista ordenligt.

Ved Vista lanceringen i januar fortalte Apple, at iTunes ikke var klar til at blive benyttet på det nye operativsystem.

I den værst tænkelige situation kunne iPod-brugeren ligefrem ødelægge sin musikafspiller blot ved at tilslutte den til en Vista-baseret computer.

Desuden blev der fra Apples side rapporteret om problemer med at afspille musik, der var købt via iTunes på Vista pc'er.

Den nye version løser en række af disse problemer, men der er stadig flere hængepartier mellem iTunes og Vista.

USB-porten giver problemer

Et at de problemer, der skal løses er forbundet med USB-porten. Når man fjerner sin iPod via Sikker fjernelse af hardware-ikonet i systembakken, kan det nemlig resultere i, at musikafspilleren bliver beskadiget.

Apple anbefaler derfor, at man altid frakobler sin iPod via iTunes-software.

Hvis afspilleren bliver beskadiget, kan man dog via Gendan i iPod'ens Resumé-rude, ofte få sin iPod til at fungere igen.

Desuden understøtter iTunes heller ikke 64-bit-versionen af Vista, og kontaktpersoner fra Windows adressebog synkroniserer heller ikke altid ordentligt med iPod’en.

Apple har endnu ikke nogen tidsplan for, hvornår de er klar med en opdatering, der gør iTunes helt Vista- kompatibel.

Virksomheden har dog lagt informationer om de resterende problemer mellem Vista og iTunes samt tips til, hvordan programmet kommer til at fungere korrekt sammen med styresystemet fra Microsoft på sin webside.

Herfra kan man ligeledes downloade iTunes i version 7.1




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere