Artikel top billede

Krak frafalder sag mod hobbyvirksomhed

Krak beklager, at en hobbyvirksomhed gentagne gange har modtaget rykkere for at benytte et af selskabets kort på hjemmesiden. Alle sager mod privatpersoner og hobbyvirksomheder er afsluttet nu, siger Kraks direktør.

Kortfirmaet Krak har kastet håndklædet i ringen over for zoneterapeuten Janne Eggertsen, der driver hobbyvirksomhed fra hjemmet i Odder.

Hun havde ellers modtaget flere rykkere fra selskabets inkassoadvokat, Mortang, der truede med en opkrævning på 2761,40 kroner. Den seneste rykker modtog hun i sidste uge.

Rykkerne skulle Janne Eggertsen betale for at have benyttet Kraks kort på den private hjemmeside til at vise vej til zoneterapien.

Men efter pressedækningen på Computerworld og en opringning foretaget af Janne Eggertsens webmaster Daniel Vangberg til selskabets administrerende direktør Ove-Leth Sørensen samt direktør for Kort og Data, Peter Sejer Dypevåg, har Krak besluttet at lade sagen falde.

"Nu må vi se, om det forplanter sig ned til Mortang-advokaterne," lyder det fra Janne Eggertsens webmaster.

Fejlen er rettet

Men Peter Sejer Dypevåg forsikrer, at Mortang-advokaterne er underrettet nu.

"Jeg ved ikke lige, hvad der er sket. Efter snakken i dag kan jeg forsikre om, at de ikke hører mere fra os. At zoneterapeuten overhovedet fik rykkere var desværre en fejl," udtaler han.

Peter Sejer Dypevåg forsikrer, at sagen nu er lukket lige som alle andre sager mod privatpersoner og hobbyvirksomheder definitivt er afsluttede.

Nu er det kun virksomheder, der kopierer Kraks kort eller systematisk bruger såkaldte dybe links til at linke til Kraks kort fra forskellige hjemmesider, som Krak stadig har et udestående med.

"Man kan for eksempel ikke ringe ind og sige, at man er en hobbyvirksomhed med 22 afdelinger, og linke til vores kort fra hver afdelings hjemmeside. Desuden er det spøjst så mange selskaber, der påstår de er hobbyvirksomheder efter dækningen af bloggermiljøets kamp mod os," lyder det fra Peter Sejer Dypevåg.

Krak har uploadet selskabets nye retningslinjer på dets hjemmeside.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere