Med afklædte kvinder i udsigt lokkes ihærdige surfere til at sende koden til oprettelse af e-mailkonti.

Stripper giver hjælpende hånd til hackere

En kvindelig stripper og et smart trick forsyner hackere med friske e-mailkonti, som de bruger til spam.

Får du en mail, hvor du bliver bedt om at indtaste bogstaver for at se nøgenbilleder, så er du i gang med at hjælpe en samling opfindsomme hackere.

Alle kender beskeden: "Indtast de tegn, der er vist ovenfor", og et billede af krøllede bogstaver,også kaldet CAPTCHA.

Meningen er at forhindre hackere i bruge robotter til at masse-registrere blandt andet e-mailkonti, som de kan bruge til at sprede spam.

Metoden med de krøllede bogstaver har været effektiv længe, men nu har smarte hackere med base i Israel, fundet et nyt trick, der klæder af sikkerheden af.

Det oplyser it-sikkerhedsfirmaet Trend Micro.

Snydt igen
Tricket fungerer således: Hackerne har forsøgt at skaffe sig en lang række e-mailkonti hos for eksempel Yahoo.

Her bliver hackerne ligesom alle andre, præsenteret for de krøllede bogstavkoder, som de så kopierer.

Så sender de den krøllede bogstavekode ud, tilsat et billede af en nydelig ung dame, som helt sikkert smider kludene, hvis de krøllede bogstaver tolkes og indtastes korrekt.

Samtidig med, at den intetanende bruger med rystende hænder taster koden ind, og opstemt imødeser sin belønning, får hackerne de tolkede koder retur.

Dem bruger hackerne så til at skaffe sig nye e-mailkonti, så de kan fortsætte deres skammelige udsendelse af millioner af mails med slagtilbud på viagra, penisforlængelser og ægte Rolex-ure til en femmer.

Meddelelsen om hacker-trick'et kan læses på Trend Micros hjemmeside.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Business intelligence: Selvbetjening og automatisering styrker din BI-løsning

En ny generation af løsninger inden for business intelligence og analytics skaber helt nye muligheder for, at man kan anvende analyserne mere aktivt i dagligdagen til at styrke forretningen.

21. august 2018 | Læs mere


Content management: Optimér din digitale tilstedeværelse på tværs af platforme

Et velfungerende CMS-system er fundamentet under enhver organisations digitale tilstedeværelse. Med det rigtige CMS kan du øge effektiviteten, få bedre kontakt til dine kunder og medarbejdere og optimere mange processer. På dette formiddagsseminar får du præsenteret nogle af de bedste CMS-løsninger i markedet lige nu.

22. august 2018 | Læs mere


Infrastruktur – on premise, outsourcing eller cloud?

Det er vigtigere end nogensinde at have et stabilt, effektivt og sikkert it-driftsmiljø. Hør om de nyeste teknologier og løsninger. Hør også om de nyeste cloudløsninger der muliggør Infrastruktur as a Service (IaaS), samt mulighederne for outsourcing. På det gratis formiddagsseminar bliver du klædt på til at træffe de afgørende beslutninger om fremtidens infrastruktur i din virksomhed.

23. august 2018 | Læs mere


Premium
Wish.com er blevet en milliard-virksomhed på at sælge billigt tingel-tangel fra Kina til vestlige forbrugere: Her er forklaringen på de absurd lave priser
Hver dag lander der 40.000 pakker fra Kina i Københavs Lufthavn. For få år siden kom næsten ingen. Pakkeeksplosion skyldes blandt andet den amerikanske e-handels-sensation Wish.com, der har specialiseret sig i at sælge absurd billigt Kina-ragelse til danskerne.
Computerworld
Ny-opdaget malware blokerer programmer som forsøger at slette den: Særligt windows 10 er ramt
En ny type malware er blevet opfanget, der både overvåger din computer og generer falske reklameindtægter til bagmændende. Og så har den en forkærlighed for Windows 10.
CIO
Henrik Jeberg om at arbejde i Silicon Valley: "Er du dygtig nok får du tilbud der får en til at falde ned af stolen."
Henrik Jeberg bor i San Francisco og er direktør i Hampleton Partners, der rådgiver om opkøb med særligt fokus på teknologi. Hør ham fortælle om forskellen på Danmark og Silicon Valley - og om nogle af de vilde forhold der hersker i verdens ubestridte tech-hovedstad.
Job & Karriere
KMD opsagde tryghedsaftaler med medarbejderne få måneder før 300 medarbejdere blev outsourcet til IBM
KMD har i løbet af foråret opsagt to såkaldte tryghedsaftaler med en del af selskabets medarbejdere. Når aftalerne stopper ved udgangen af 2018, er de pågældende medarbejdere ikke længere berettiget til særlig godtgørelse. Det kan få konsekvenser, hvis IBM som forventet skærer i antallet af de 300 KMD-medarbejdere, som selskabet overtager.
White paper
Gør som millioner af andre brugere i hele verden - bind hele dit forretningssystem sammen med Microsoft Dynamics 365 Business Central
Alle kender efterhånden til ”digital transformation”, og uanset hvor langt din virksomhed er i processen, så kan I med det rette forretningssystem, tage de nødvendige skridt og løfte det hele op i skyen. Herigennem opnår I højere effektivitet gennem automatisering og enklere arbejdsgange for jeres medarbejdere. Det er nemt og hurtigt at komme i gang, og løsningen kan tilpasses i takt med at jeres forretningsbehov ændrer sig. Bliv klogere på Microsoft Dynamics 365 Business Central her.