Med afklædte kvinder i udsigt lokkes ihærdige surfere til at sende koden til oprettelse af e-mailkonti.

Stripper giver hjælpende hånd til hackere

En kvindelig stripper og et smart trick forsyner hackere med friske e-mailkonti, som de bruger til spam.

Får du en mail, hvor du bliver bedt om at indtaste bogstaver for at se nøgenbilleder, så er du i gang med at hjælpe en samling opfindsomme hackere.

Alle kender beskeden: "Indtast de tegn, der er vist ovenfor", og et billede af krøllede bogstaver,også kaldet CAPTCHA.

Meningen er at forhindre hackere i bruge robotter til at masse-registrere blandt andet e-mailkonti, som de kan bruge til at sprede spam.

Metoden med de krøllede bogstaver har været effektiv længe, men nu har smarte hackere med base i Israel, fundet et nyt trick, der klæder af sikkerheden af.

Det oplyser it-sikkerhedsfirmaet Trend Micro.

Snydt igen
Tricket fungerer således: Hackerne har forsøgt at skaffe sig en lang række e-mailkonti hos for eksempel Yahoo.

Her bliver hackerne ligesom alle andre, præsenteret for de krøllede bogstavkoder, som de så kopierer.

Så sender de den krøllede bogstavekode ud, tilsat et billede af en nydelig ung dame, som helt sikkert smider kludene, hvis de krøllede bogstaver tolkes og indtastes korrekt.

Samtidig med, at den intetanende bruger med rystende hænder taster koden ind, og opstemt imødeser sin belønning, får hackerne de tolkede koder retur.

Dem bruger hackerne så til at skaffe sig nye e-mailkonti, så de kan fortsætte deres skammelige udsendelse af millioner af mails med slagtilbud på viagra, penisforlængelser og ægte Rolex-ure til en femmer.

Meddelelsen om hacker-trick'et kan læses på Trend Micros hjemmeside.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
It-sikkerhed 2018: Dit forsvar mod nye digitale trusler

Trusselsbilledet ændrer sig hele tiden. Flere end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb, og hackerne finder konstant nye veje ind i virksomhedernes systemer. Kom og bliv opdateret på den aktuelle sikkerhedssituation. Vi går i dybden med de nyeste tendenser inden for it-kriminalitet, og når dagen er omme, er du klædt på til at styrke din virksomheds digitale selvforsvar.

23. januar 2018 | Læs mere


Få succes med customer experience

Fremtidens kunder skal vindes med den bedste kundeoplevelse. Vi sætter fokus på, hvordan I kommer i gang med at give bedre oplevelser til jeres kunder og brugere. Kom og hør om forretningsmodeller, centrale begreber og værktøjer som brugervenlighed, brugerrejser, betalingsløsninger og alle de andre centrale områder, som du forventes at have styr på, når kunderne skal sikres den nødvendige 5-stjernede oplevelse.

25. januar 2018 | Læs mere


It-sikkerhed 2018: Dit forsvar mod nye digitale trusler

Trusselsbilledet ændrer sig hele tiden. Flere end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb, og hackerne finder konstant nye veje ind i virksomhedernes systemer. Kom og bliv opdateret på den aktuelle sikkerhedssituation. Vi går i dybden med de nyeste tendenser inden for it-kriminalitet, og når dagen er omme, er du klædt på til at styrke din virksomheds digitale selvforsvar.

30. januar 2018 | Læs mere


Computerworld
Med ny iOS-opdatering vil du selv kunne slå udskældt batterifunktion fra på din iPhone
Apple har sænket ydeevnen på ældre iPhones for at få batteriet til at holde længere, men nu fortæller Tim Cook, at du i fremtiden selv kan slå funktionen fra.
CIO
Opråb til ERP-leverandørerne: Stram op - I opfører jer uanstændigt
Klumme: Hvorfor kan ERP-projekter ikke leveres til fastpris ligesom andre systemer? Hvordan kan ERP-leverandørerne slippe afsted med at opføre sig uanstændigt? ERP-leverandørerne har et alvorligt problem og er nødt til at gøre det bedre. Se nogle af mine vilde eksempler fra den danske it-branche her.
Comon
LG stopper al udvikling af LG G7: Begynder helt forfra få måneder før lancering
Ifølge et velanset koreansk investormedie har LG’s CEO beordret fuld stop på udviklingen af LG G7 og starte forfra
Job & Karriere
Dansk it-virksomhed indførte fire-dages arbejdsuge: I dag er sygefraværet rekord-lavt og direktøren har tabt sig 13 kilo
Interview: Great Place To Work kategori-vinderen IIH Nordic har indført en fire-dages arbejdsuge og taget et opgør med forstyrrende storrums-kontorer og en frustrerende mailkultur. I dag er medarbejderne gladere end nogensinde før.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.