Med afklædte kvinder i udsigt lokkes ihærdige surfere til at sende koden til oprettelse af e-mailkonti.

Stripper giver hjælpende hånd til hackere

En kvindelig stripper og et smart trick forsyner hackere med friske e-mailkonti, som de bruger til spam.

Får du en mail, hvor du bliver bedt om at indtaste bogstaver for at se nøgenbilleder, så er du i gang med at hjælpe en samling opfindsomme hackere.

Alle kender beskeden: "Indtast de tegn, der er vist ovenfor", og et billede af krøllede bogstaver,også kaldet CAPTCHA.

Meningen er at forhindre hackere i bruge robotter til at masse-registrere blandt andet e-mailkonti, som de kan bruge til at sprede spam.

Metoden med de krøllede bogstaver har været effektiv længe, men nu har smarte hackere med base i Israel, fundet et nyt trick, der klæder af sikkerheden af.

Det oplyser it-sikkerhedsfirmaet Trend Micro.

Snydt igen
Tricket fungerer således: Hackerne har forsøgt at skaffe sig en lang række e-mailkonti hos for eksempel Yahoo.

Her bliver hackerne ligesom alle andre, præsenteret for de krøllede bogstavkoder, som de så kopierer.

Så sender de den krøllede bogstavekode ud, tilsat et billede af en nydelig ung dame, som helt sikkert smider kludene, hvis de krøllede bogstaver tolkes og indtastes korrekt.

Samtidig med, at den intetanende bruger med rystende hænder taster koden ind, og opstemt imødeser sin belønning, får hackerne de tolkede koder retur.

Dem bruger hackerne så til at skaffe sig nye e-mailkonti, så de kan fortsætte deres skammelige udsendelse af millioner af mails med slagtilbud på viagra, penisforlængelser og ægte Rolex-ure til en femmer.

Meddelelsen om hacker-trick'et kan læses på Trend Micros hjemmeside.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Internet of Things er klar til næste fase: Forretning, teknologi og sikkerhed

Der er blevet talt og skrevet meget om Internet of Things i de senere år. Internet of Things bevæger sig nu ind i en ny fase, hvor løsningerne og anvendelsesmulighederne stiger hastigt i antal samtidig med, at det egentlige potentiale er klar til at blive indfriet. Vi sætter fokus på forretningsmulighederne og på hvordan I kan komme igang samt på udfordringer med sikkerhed, privacy og it-drift.

23. oktober 2018 | Læs mere


Fremtidens It service management: Optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

24. oktober 2018 | Læs mere


Fremtidens kommunikation: Hvad skal der til for at du kan følge med morgendagens digitale krav?

Fremtidens kommunikation: Hvad skal der til for at du kan følge med morgendagens digitale krav? Fokus for de fleste virksomheder er på at være på forkant med den digitale udvikling, der går stærkere end nogensinde tidligere. Cisco ved om nogen hvor vigtigt det er at kunne levere ”customer experience” på tværs af teknologiske platforme og med en agilitet der matcher den øgede konkurrence.

01. november 2018 | Læs mere


Premium
Kendt dansk trafik-app virker igen som før: Har lukket ned for Frank Rasmussens adgang til data
Interview: Saphe har stoppet for telerigmanden Frank Rasmussens adgang til trafik-appens data. Det er sket på utraditionel vis, men betyder, at Fartkontrol.nu-appen igen fungerer som før. "Beskyldningerne var rigtige nok, men vi har lukket ned, så vi kan se, at Hopper ikke tager vores data længere," lyder det fra Saphe.
Computerworld
Google indfører Android-gebyr efter kæmpe EU-bøde: Android-producenter skal nu betale for brug af Google-tjenester
Efter sommerens kæmpe EU-bøde indfører Google licensbetaling for Android-producenters brug af blandt andet Play Store. Men "Android vil forblive gratis og open source," lyder det fra selskabet.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
Sådan flytter du din Dynamics løsning i skyen
I dette Whitepaper fokuseres der på hvordan din virksomheds eksisterende Dynamics CRM on-premise løsning kan flyttes i skyen til en Microsoft Dynamics 365 online platform, og hvilke fordele og ulemper der er ved det i forhold til On-premise. Der er i dag bred enighed om, at en online løsning er langt mere omkostningseffektiv og lettere at drifte samtidig med, at den giver betydelig flere fordele i forhold til funktionalitet. Hent dit Whitepaper i dag, og bliv klogere på de næste skridt i processen.