Med afklædte kvinder i udsigt lokkes ihærdige surfere til at sende koden til oprettelse af e-mailkonti.

Stripper giver hjælpende hånd til hackere

En kvindelig stripper og et smart trick forsyner hackere med friske e-mailkonti, som de bruger til spam.

Får du en mail, hvor du bliver bedt om at indtaste bogstaver for at se nøgenbilleder, så er du i gang med at hjælpe en samling opfindsomme hackere.

Alle kender beskeden: "Indtast de tegn, der er vist ovenfor", og et billede af krøllede bogstaver,også kaldet CAPTCHA.

Meningen er at forhindre hackere i bruge robotter til at masse-registrere blandt andet e-mailkonti, som de kan bruge til at sprede spam.

Metoden med de krøllede bogstaver har været effektiv længe, men nu har smarte hackere med base i Israel, fundet et nyt trick, der klæder af sikkerheden af.

Det oplyser it-sikkerhedsfirmaet Trend Micro.

Snydt igen
Tricket fungerer således: Hackerne har forsøgt at skaffe sig en lang række e-mailkonti hos for eksempel Yahoo.

Her bliver hackerne ligesom alle andre, præsenteret for de krøllede bogstavkoder, som de så kopierer.

Så sender de den krøllede bogstavekode ud, tilsat et billede af en nydelig ung dame, som helt sikkert smider kludene, hvis de krøllede bogstaver tolkes og indtastes korrekt.

Samtidig med, at den intetanende bruger med rystende hænder taster koden ind, og opstemt imødeser sin belønning, får hackerne de tolkede koder retur.

Dem bruger hackerne så til at skaffe sig nye e-mailkonti, så de kan fortsætte deres skammelige udsendelse af millioner af mails med slagtilbud på viagra, penisforlængelser og ægte Rolex-ure til en femmer.

Meddelelsen om hacker-trick'et kan læses på Trend Micros hjemmeside.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer & Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Basware Connect 2018

Kigger du efter nye måder at fremtidssikre og vækste din virksomhed på? Udnytter du den eksplosion af data, som digitaliseringen har ført med sig? Virksomheder der gør brug af data mining, kunstig intelligens og er drevet af data analyse kan bedre forstå deres kunder og deres produkter - og dermed øge deres konkurrencemæssige fordele. Allerede nu er der nemlig masser af muligheder for at automatisere sine indkøbs- og betalingsprocesser og få adgang til data, der bør danne grundlaget for strategien.

25. april 2018 | Læs mere


Digitaliseringskrav, ledelse og fremtidens kommunikationsudfordringer

Hør om håndteringen af digitaliseringskrav, ledelsesudfordringer og effektiv kommunikation og få en smagsprøve på IDG Kurser og Computerworlds nye lederuddannelse til dig som er CIO, IT-chef og/eller digital-leder: It Executive Masterclass.

25. april 2018 | Læs mere


Fremtidens it-ressourcer – sådan tiltrækker og fastholder I de bedste medarbejdere.

Danmark kommer til at mangle 19.000 it-specialister frem mod 2030 – og det kommer til at hæmme de danske virksomheders forretningsevne. På konferencen vil du få inspiration til og konkret viden om, hvordan du får fat i og fastholder de bedste it-profiler i et marked med høj efterspørgsel og relativt få ansøgere.

03. maj 2018 | Læs mere


Premium
Peakon-stifter går all-in og flytter til New York: ”Der er ingen grund til at tage foden af speederen”
Det danske it-selskab Peakon vil overtage verdensherredømmet. Næste stop er et kontor i New York, der åbner til sommer. "Vi forventer, at USA skal være det største marked for Peakon inden for to til tre år. Hvis USA ultimativt set skal være en succes, skal det være vores største marked," lyder målsætningen.
Computerworld
Her er Danmarks fem bedste CIO'er lige nu: Disse fem it-chefer er nomineret til titlen som Årets CIO 2018
Årets CIO 2018: Den eftertragtede titel som Årets CIO i Danmark skal snart uddeles for 13. gang af Computerworld, IDC og Dansk IT. Her er de fem nominerede til Årets CIO 2018.
CIO
Allersidste opdatering på vej: Om en uge er det slut med stor-version af Windows 10 - skynd dig at opdatere
Om en uge er det slut for altid med den første store udgave af Windows 10, som Microsoft efter 29 måneder ikke længere vil supportere.
Job & Karriere
Klassiske brokere af it-konsulenter står over for kæmpe udfordring - forretningsmodellen er under pres
Klumme: Eksterne konsulenter er populære og en god løsning i en branche i vækst. Men selve forretningsmodellen bag it-konsulenterne er under alvorligt pres.
White paper
Digitalisering i verdensklasse: Lær af finanssektorens erfaringer og nye syn på infrastruktur
Digitaliseringen buldrer afsted i erhvervslivet, men få brancher er så langt fremme som finanssektoren i bestræbelserne på digital transformation. Det har resulteret i en masse erfaringer om blandt andet hybrid infrastruktur, som andre kan drage nytte af. Læs i dette whitepaper udarbejdet af IDC for Interxion om udviklingen, den nye tankegang og de umiddelbare fordele. 12 sider på engelsk.