Artikel top billede

Larry Ellison inviterer til fødselsdag

Oracle fylder 30 i år, og den anledning bruger Oracles topchef Larry Ellison til at give den en ekstra skalle til dette års Oracle OpenWorld-konference.

San Francisco Med næsten 43.000 deltagere ligger dette års Oracle OpenWorld-konference på niveau med tidligere års forsamlinger af Oracle-brugere. Og som sidste år bliver OpenWorld afholdt i Californien.

Ifølge Oracle er konferencen også er den hidtil mest succesfulde, og det har Oracle været i stand til at fastslå, selv om konferencen først rigtig lægger fra land i dag.

Oracle blev stiftet i 1977 og fylder altså 30 i år, og det fejrer Larry Ellison og Oracle med et brag af en fest på konferencens sidste dag onsdag.

Her spiller blandt andre 70'ernes piano-mand Billy Joel, Lenny Kravitz og et par af musikerne fra Fletwood Mac op til dans.

Totalt trafikkaos

Allerede her søndag, hvor deltagerne registrerer sig til konferencen, står kvarteret omkring Moscone Center, hvor konferencen holdes, på den anden ende.

Her er en stadig strøm af busser, der afleverer og henter passagerer fra mere end 80 hoteller rundt omkring i byen. De mange mennesker og biler har skabt en massiv trafikprop, som betjente en masse forsøger at dirigere gennem mylderet efter bedste evne.

Gad vide hvor mange danskere

Hvor mange af Oracles 275.000 kunder, der er danske, og som kommer til San Francisco, har det ikke været muligt at få oplyst, men en af dem er i hvert fald medicinalproducenten Lundbecks it infrastrukturdesigner Karsten Schmidt.

"Jeg har booket mig på forhånd til masser af tekniske sessioner i de dage, konferencen varer og har stort udbytte af at blive opdateret på de seneste nyheder og få mulighed for at stille spørgsmål til de forskellige produkter," siger Karsten Schmidt, der også var med på konferencen sidste år.

Oracle-præsident og medlem af bestyrelsen Charles Phillips åbner Oracle Open World med et første indlæg her til formiddag. Phillips har blandt andet ansvaret for salg, marketing og Oracles strategi.

Udover Oracle selv kommer der i de følgende dage indlæg fra AMD, Intel, Dell, HP og Sun og mange kunder.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere